site traffic analytics

Care sunt ofertele pentru vara anului 2016 în varianta Paralela 45?

Paralela 45 destinatii 2016Agenţia de turism Paralela 45 a lansat deja noile oferte pentru vacanţa de vară a anului 2016. În cadrul Târgului de Turism care s-a desfăşurat la Romexpo în perioada 12-15 noiembrie 2015, Paralela 45 a lansat oferte în peste 100 de destinaţii pentru vara anului 2016, precum şi Revelioane exotice şi vacanţe pentru seniori, alături de lansarea noilor destinaţii charter către Algarve (Faro) şi Croaţia (Split) din Bucureşti, Santorini din Cluj, Chania (Creta) şi sejur Costa Brava din Iaşi.
 
"Avem şi câteva noutăţi în portofoliu, chartere cu plecare din Bucureşti – Faro în zona litorală Algarve din Portugalia şi Croaţia (Split), din Cluj – Santorini, iar din Iaşi avem o nouă cursă charter cu compania Tarom către Chania în Insula Creta, precum şi sejururi cu plecări săptămânale în Costa Brava-Spania, cu preţuri începând de la 323 euro/ persoană cu toate taxele incluse”, explică Alin Burcea, preşedintele Paralela 45.
 
Cele mai multe destinaţii pe care turiştii le-au găsit la standul Paralela 45 în timpul târgului de turism de la ROMEXPO au vizat Litoralul 2016, unde discounturile au ajuns până la 45%. Vacanţele pentru Grecia, Turcia, Italia, Spania şi Portugalia încep de la 299 euro/ persoană pentru un sejur de 7 nopţi de cazare în hotel de 3*, transport cu avionul cursă charter şi transferuri, toate taxele fiind incluse. 
 
 “În 2016, Turcia va deţine în continuare supremaţia, urmată îndeaproape de Grecia care, rămâne Grecia, şi de Spania, în timp ce pe plan intern românii vor alege staţiunile Mamaia şi Neptun. Să nu uităm însă faptul că începând cu anul 2016, turiştii care vor merge pe litoralul românesc vor găsi plaje mai late, în special în partea de sud a litoralului, acolo unde erau zonele grav afectate de eroziune”, adaugă Alin Burcea. Referitor la Turcia, Alin Burcea consideră că turcii vor fi nevoiţi să scadă, de anul viitor, tarifele cu minim 20-30% în încercarea de a atrage alţi turişti cu care să umple golul lăsat de ruşi.
 
Acestora li se adaugă cele două superbe destinaţii noi incluse în portofoliul agenţiei de turism Paralela 45, cu preţuri începând de la 320 euro/ persoană, în preţ fiind inclus şi biletul de avion. Ambele sunt cu plecare din Bucureşti: Algarve (zbor la Faro), regiune turistică renumită, cunoscută şi sub numele de „pământul eternei primăveri”, aflată în sudul exotic al Portugaliei, în care se Paralela 45 destinatii 2016regăsesc următoarele staţiuni-Villamoura, Albufeira şi Lagos - şi zona litorală Split din Croaţia, o destinaţie irezistibilă, cu ape sclipitoare, cu mereu însoritul ţărm al Coastei Dalmate şi cu staţiuni încântătoare, înşirate de-a lungul ţărmului, dintre care amintim: Makarska, Trogir şi Sibenik.
 
 „Specialitatea” Paralela 45 o reprezintă circuitele. Paralela 45 este singura agenţie de turism care oferă o paletă de peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre ele în exclusivitate şi cu plecări din marile oraşe ce dispun de aeroport. Circuitele în Israel vor avea în 2016 plecări din Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara. Circuitul în Portugalia poate fi accesat din Cluj şi Timişoara, spre Istanbul se pleacă şi din Iaşi, iar Thailanda intră în portofoliul turiştilor timişoreni.

„Am observat o creştere a cifrei vânzărilor vacanţelor de lux, în special pentru pachetele de Revelion. Sunt din ce în ce mai mulţi români care le solicită, fiind dispuşi ca pentru un Revelion de neuitat, într-o destinaţie exotică, să plătească sume de peste 2.000 de euro de persoană. În perioada ce urmează, ne aşteptăm la un număr mare de rezervări pentru asemenea pachete“, detaliază Alin Burcea, preşedintele Paralela 45.

Potrivit omului de afaceri, deja creşterile pentru vacanţele de lux au depăşit 5% anul acesta, comparativ cu anul trecut. Charterul pentru Revelion Mauritius, co-organizat de Paralela 45, este deja plin de trei săptămâni.
 
 Cu o o cifră de afaceri de aproximativ 45 milioane de euro în anul 2015, Paralela 45 îşi propune pentru anul 2016 o creştere de 8-10% şi deschiderea a 2-3 noi agenţii în ţară. 

Paralela 45 activează de peste 25 de ani pe piaţa vacanţelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din România, ce deţine o reţea naţională formată din 35 de agenţii şi aproape 200 de angajaţi. Alături de turismul individual şi intern, chartere şi bilete de avion, Paralela 45 se concentrează acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regăsindu-se în exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votată timp de şapte ani la rând drept “Cea mai de încredere agenţie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest şi a câştigat în 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparaţie pentru brandurile de succes.Adaugata pe : 04 / 12 / 2015.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun