site traffic analytics

Qatar Executive și-a suplimentat flota cu cel de-al doilea Gulfstream G650ER

Qatar Airways GulfstreamQatar Executive, divizia privată de jet charter a Qatar Airways, a primit ieri un al doilea Gulfstream G650ER nou nouț, la timp pentru lansarea sezonului de  primăvară și vară. Qatar Executive deține acum două avioane de lux Gulfstream G650ER, ideale pentru a îndeplini cerințele clientelei sale bogate.

La ora actuală există foarte puține avioane de afaceri de acest calibru disponibile pe piața de charter și, ca atare, Gulfstream G650ER este foarte căutat în rândul elitei mondiale, deoarece oferă un confort de neegalat pentru pasageri și este dotat cu tehnologie de vârf.

CEO Qatar Airways Group, Akbar Al Baker a comentat la ceremonia de primire că ”Suntem încântați să avem un al doilea avion tip Gulfstream G650ER pentru flota noastră în expansiune, pentru a fi în măsură să oferim clienților noștri mai multă flexibilitate și un portofoliu de produse îmbunătățite. G650ER permite clienților noștri să ajungă la principalele centre de afaceri din întreaga lume, în cel mai scurt timp posibil, să se deplaseze la un confort superior, și să ia mai multe bagaje la bord decât pe alte jeturi din această categorie."

Qatar Executive a intrat în posesia primului său G650ER în decembrie 2015, ca urmare a unei comenzi de 30 avioane noi, inclusiv noul G500 și G600 Gulfstream, pentru care compania aeriană catareză este client de lansare la nivel mondial.

 

Avionul de tip  Gulfstream G650ER are o configurație cu două cabine și o capacitate de până la 13 pasageri. Scaunele se transformă în paturi complet plate, astfel încât șapte oaspeți se pot odihni cu ușurință la bord, și oferă, de asemenea, un divan cu trei locuri la pupa avionului.Adaugata pe : 29 / 03 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun