site traffic analytics

Arqaam Capital și Four Season și-au anunțat planurile pentru un nou hotel de lux în Croația

 

Hvar CroatiaArqaam Capital, o bancă de investiții specializată pe piețele emergente, a intrat astăzi într-un parteneriat cu Four Seasons Hotels and Resorts, lider mondial în ospitalitatea de lux, pentru a gestiona și opera un complex hotelier de lux al Arqaam, în prezent în curs de dezvoltare pe insula Hvar, din Croația. Four Seasons Resort Hvar este de așteptat să se deschidă în 2019.

Situat în golful Brizenica, de-a lungul coastei Dalmației, noul complex de lux al Arqaam va dispune de 120 camere, sub umbrela Four Seasons Hotel, și o comunitate de reședințe de lux, care va include 60 vile tip Four Seasons Private Residences, cu unul până la cinci dormitoare.

Riad Meliti, Chief Executive Officer al Arqaam Capital, a comentat cu prilejul semnării parteneriatului că, "Noi creăm un refugiu natural într-o enclavă uimitoare, într-unul dintre cele mai frumoase golfuri de pe coasta dalmată. Four Seasons a fost alegerea firească pentru noi, deoarece împărtășește angajamentul nostru față de eleganță, servicii de neegalat și lux. Ei au o istorie îndelungată, un brand puternic și nediluat, dar și o dedicare fără compromisuri, la cele mai înalte standarde ".

"În Arqaam Capital am găsit partenerul ideal pentru intrarea noastră în Croația, unul care crede în cultura Four Seasons și ne împărtășește valorile ", a subliniat J. Allen Smith, președinte și CEO al Four Seasons Hotels and Resorts. "Viziunea pe termen lung a Arqaam, combinată cu experiența lor vastă în piețele emergente și dezvoltarea de proiecte sunt esențiale pentru poziționarea de success a acestui proiect."

Potrivit aceleiași surse, "Croația este una dintre cele mai dinamice piețe turistice în creștere din Europa și o destinație de leisure foarte căutată de călătorii cu discernământ. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu Arqaam pentru a crea o proprietate de clasă mondială în Hvar."

Complexul va avea propriul său golf privat, mai multe bazine de înot și piscine private; o bijuterie de spa și un centru de fitness ultramodern; o selecție de restaurante, cafenele, baruri și buticuri de vânzare cu amănuntul; precum și facilități pentru conferințe și evenimente.

 

 Adaugata pe : 29 / 03 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun