site traffic analytics

Hilton Worldwide lansează un hotel nou în Alexandria, Egipt

Hilton Alexandria Kings Ranch

Hilton Hotels & Resorts a anunțat, astăzi, deschiderea oficială a Hilton Alexandria King's Ranch, după patru ani de la începerea lucrărilor. Acesta marchează cea de-a 18 proprietate a Hilton Worldwide în Egipt, și reflectă angajamentul companiei de a extinde operațiunile și de a-și consolida în continuare prezența în țară.

"Pe măsură ce continuăm să fim vârful de lance al industriei ospitalității în Egipt și în întreaga lume, suntem mândri să ne extindem ofertele de clasă mondială", a declarat Rudi Jagersbacher, președinte, Orientul Mijlociu și Africa, al Hilton Worldwide. "Odată cu deschiderea Hilton Alexandria King's Ranch, vom continua să ne consolidăm moștenirea noastră de lungă durată în Egipt, o țară pe care am deservit-o pentru mai mult de 50 de ani. Extinzându-ne prezența și echipa vom putea să continuăm să oferim oaspeților noștri serviciile de nivel superior pe care au ajuns să le aștepte de la Hilton. "

hotel roomHilton Alexandria King's Ranch este situat chiar în afara orașului Alexandria, la numai 12 kilometri de Aeroportul Internațional Borg Al Arab. El dispune de 199 camere moderne, inclusiv 20 apartamente și 21 camere executive, toate proiectate în scopul de a fi confortabile și pentru a oferi un loc de relaxare ideal. Toate camerele sunt dotate cu un birou spațios, mini-bar, un HDTV și o baie elegant, cu cabină de duș. Suitele beneficiază de un spațiu separat, dormitor și living, cu facilități suplimentare. Camerele Executive au acces gratuit la Executive Lounge, unde oaspeții se pot bucura de băuturi și gustări pe tot parcursul zilei.

Potrivit lui Andreas Lackner, vicepreședinte, area brand management, Hilton Worldwide, "Ca proeminent furnizor de ospitalitate în regiune, portofoliul nostru de hoteluri din Egipt are câteva proprietăți incredibile. Hilton Alexandria King's Ranch este un hotel elegant, contemporan, cu facilități de clasă mondială, care va atrage atât turiștii de leisure, cât  și pe cei de business, și suntem încântați să vedem acest minunat hotel alăturându-se portofoliului nostru remarcabil. "

Hotelul, amplasat în cartierul de lux King Mariout, la 40 Km vest de centrul orașului Alexandria, include primul Premedion Spa, care este primul Centru de Spa si de Prevenire din Orientul Mijlociu. Suprafața sa de 6.000 metri pătrați cuprinde o piscină experimentală, o piscină cu un sistem plutitor de sunet și lumină, zone umede pentru femei și bărbați, un centru de reabilitare și diagnosticare, un centru de înfrumusețare medicală, zone de spa pentru femei și bărbați, un hammam și o suită VIP pentru spa.

OAxis barferind oaspeților o varietate de facilități de agrement, Hilton Alexandria King's Ranch deține cea mai mare piscină în aer liber din oraș, cu o suprafață de 2350 metri pătrați, un bazin pentru copii, un loc de joacă în  aer liber, precum și o piscină interioară încălzită. Hotelul are, de asemenea, șase spații pentru produse alimentare și băuturi ce oferă o gamă largă de mâncăruri locale și preparate din bucătăria internațională. Restaurantul de semnătură al hotelului este Zaatar, cu specific libanez, iar Teatro, este restaurantul cu servire  pe tot parcursul zilei, unde oaspeții se pot bucura de o masă somptuoasă tip bufet sau cu meniu à la carte.

Barul Axis este hub-ul social al hotelului, unde oaspeții se pot întâlni pentru o băutură sau o gustare, și se pot bucura de divertisment. La Terrasse este locul ideal pentru a admira peisajul natural al zonei; terasa scăldată în soare fiind înconjurată de grădini luxuriante. Există, desigur, și un Splash bar la piscină, care oferă cocktailuri tropicale și mese ușoare. The Lounge, situat în holul hotelului, oferă un mediu elegant și relaxant unde oaspeții se pot bucura de băutura lor preferată înainte de a merge la masa de prânz sau cină. Cu șase camere multifuncționale și o sală de bal, hotelul poate găzdui mai mult de 1.000 persoane pentru întâlniri de afaceri, nunți sau alte evenimente sociale.

Proprietarul hotelului Hilton Alexandria King's Ranch este Egyptian Touristic Resorts LLC, iar directorul general, Karim Helmy.

În prezent, Hilton Hotels & Resorts gestionează proprietăți de marcă în nouă regiuni din Egipt,  precum Cairo, Hurghada, Luxor, Sharm El Sheikh, Taba, Marsa Alam, Alexandria, Dahab și Nuweiba. Compania operează, de asemenea, Conrad Cairo, în capitală.

 

 Adaugata pe : 31 / 03 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun