site traffic analytics

Lufthansa a intrat în posesia celei de a doua aeronave Airbus A320 neo

Airbus A320 neo

Foto credit: Airbus % Lufthansa Group

O nouă aeronavă Airbus A320 neo a intrat ieri în posesia Lufthansa și a zburat imediat la baza aeriană de la Frankfurt am Main. Primul zbor comercial are loc astăzi, către Dusseldorf. Aceasta este cea mai recentă destinație din programul de zbor al Lufthansa deservită de noul tip de Airbus, pe listă regăsindu-se, de asemenea, Hamburg, Berlin și Munchen.

Modelul A320neo are motoare noi si o aerodinamica îmbunătățită, care permite un progres semnificativ în ceea ce privește zgomotul și reducerea emisiilor. Datorită noii tehnologii a motoarelor PW1100G, A320neo este cu 15 % mai eficientă din punct de vedere al combustibilului decât modelele actuale comparabile și induce un cost pe pasager cu 20% mai mic. Conturul de zgomot de 85 decibeli al unui A320neo în fază de decolare este de doar jumătate din cea a unui A320 din flota existentă, ceea ce reprezintă un progres semnificativ în ceea ce privește protecția activă a zgomotului.

Grupul Lufthansa a comandat un total de 116 aeronave în versiunea neo, 45 dintre acestea ca versiune mai mare, A321neo. Noile avioane vor completa flota Lufthansa și Swiss. În conformitate cu prețul de listă, această comandă presupune o investiție de 13,3 miliarde de dolari. Anul acesta, un total de cinci A320neo ar trebui să fie livrate către Lufthansa și să fie staționate în Frankfurt.

 

 Adaugata pe : 01 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun