site traffic analytics

Hilton Tallin Park va fi inaugurat în mai, și face angajări de personal

Hilton Tallin ParkNoul hotel de brand, Hilton Tallin Park, își deschide porțile la sfârșitul lunii mai 2016, rezervările urmnd a fi preluate începând cu 23 iunie.

Amplasat în centrul capitalei Estoniei, Hilton Tallinn Park este situat în partea de est a liniștitului și recent renovatului Politseiaed Park. Acest hotel oferă, de asemenea, acces convenabil la Aeroportul din Tallinn, unde se poate ajunge în zece minute de mers cu mașina.

Credit foto: Hilton Hotels & Resorts

Lucrărilor de construcție la hotelul cu 12 etaje se află în faza finală, și managementul este ocupat cu preopening-ul și angajarea de personal.

Hilton Tallin Park guestroomHilton Tallinn Park dispune de 202 camere, încadrate în 11 categorii distinct, de la camere moderne la cele clasice sau suite generoase cu vedere asupra Golfului Tallinn. Printre facilitățile oferite de hotel se numără un centru de conferințe cu 10 săli de reuniuni, dotate cu cele mai bune tehnologii disponibile, și o sală de bal, cu o capacitate de până la 520  persoane.

Complexul include, de asemenea, un cazino cu o suprafață de1800 metri pătrați,                                      Credit foto: Hilton Hotels & Resorts

 un centru de fitness și unul de spa, Eforea, ce  dispune de 4 camere de tratament, o cadă spa și o baie de aburi,  o piscină interioară, o cafenea - patiserie -  Café Linnutee, și un restaurant gen steak house - The Able Butcher. În exteriorul hotelului a fost amenajată o terasă pentru relaxare, respectiv o zonă de barbeque.

 

 Imobilul a fost construit după planurile arhitectului Meelis Press, de la AS Merko Ehitus Eesti, iar design-ul interior este semnat de Vertti Kivi.

 

 Adaugata pe : 01 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun