site traffic analytics

Centrul Medical SANCONFIND intră pe harta incoming-ului și a turismului de sănătate

Tratament kineto Sanconfind

► Centrul Medical, atracţie pentru turiştii străini și români ►La Sanconfind au venit la recuperare Federația Româna de Atletism, Marian Oprea (Campion Mondial la săritura în lungime  în 2014), Ciprian Marica, etc.

Centrul Medical ‘’SanConfind’’ a fost inaugurat la jumătatea lunii aprilie 2015, în Poiana Câmpina, localitatea situată pe Valea Prahovei, la 94 km de București, atestată documentar, încă din 1510, sub numele de Poiana Sării. La finalul lucrărilor de amenajare și dotare cu echipamente de ultimă generație va avea structura unui centru medical complex, dedicat turismului medical .

Sanconfind reprezintă un adevărat hub pentru regiune, deoarece de aici se poate ajunge uşor, în maxim o oră și jumatate, din București până la Câmpina. Pe lângă promovarea directă, reprezentanţii Centrului Medical vor colabora cu mai mulţi touroperatori pentru aducerea de turişti străini în regiune.

Sanconfind

Potrivit lui Ioan Simion, președintele Consiliului de Administrație al Confind SRL, ”Clădirea vechiului spital avea o arhitectură banală, neatractivă, ea fiind executată în 1970 pe banii Ministerului Petrolului. […] Spitalul a funcționat până la reorganizarea de acum câțiva ani. […] Arhitectul care a conturat forma actuală este Christian Tanascaux, un român plecat de 38 de ani în Franța, care a proiectat numeroase spitale, din Paris până în Martinica. […] Încă din 1907, la Poiana s-a folosit apa sărată provenită din izvoarele situate la un kilometru de spital, pe dealul Măgura, izvoare care au ajutat comuna să devină stațiune balneară. În anii 1930, în Mersul trenurilor, Poiana Câmpina figura ca stațiune balneară. SanConfind dorește să reutilizeze aceste ape terapeutice puternic mineralizate, evident, cu tehnica modernă a zilelor noastre.”

spa Sanconfind

Baza de tratament a Sanconfind folosește o apă minerală foarte sărată, printre cele mai sărate din țară, cu o mineralizare totală de 321 g/l, captată de la un izvor vechi de sute de ani. Atracția sectorului balneo este reprezentată de cele trei bazine mari cu apă încălzită la 33° C, recirculată și filtrată continuu pentru a fi mereu curată: două pentru adulți, ambele cu adâncimea de 1,2 m și unul pentru copii, adânc de 0,5 m. La Sanconfind se folosește numai nămol sapropelic adus din Lacul Techirghiol, cunoscut din antichitate pentru calitățile sale vindecătoare. Nămolul este transportat și depozitat în condiții și instalații speciale pentru aș pastra calitățile terapeutice. Unitatea este dotată, de asemenea, cu doi roboți medicali de excepție, pentru recuperarea membrelor superioare și inferioare, aparat wireless pentru electroterapie, combine inteligente Chattannooga, cadă treflă cu duș sub-acval, căzi speciale pentru băi de plante, băi cu dioxid de carbon și bule, duș Vichy pentru relaxarea și tonifierea musculaturii, magnetoterapie, shock-wave, deep-oscillation. Mai sunt oferite totodată, proceduri de detoxifiere în saună umedă sau uscată. Terapiile milenare ale medicinei tradiționale chineze: acupunctură, ventuze speciale, moxibustion (o metodă care combină acupunctura cu arderea unor plante medicinale rare). Aceste terapii sunt aplicate de dr. Qu Zonfeng un cunoscut medic specialist chinez. Imagistica ocupă un rol important printre serviciile oferite de clinică, fiind achiziționată aparatură de la mărci de prestigiu precum Siemens și General Electric, lideri mondiali în oferirea unor analize de imagistică (RMN, CT, Ecografii în 3D/4D, etc.

 

Mai multe informații, pe site-ul www.sanconfind.roAdaugata pe : 04 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun