site traffic analytics

Elveția: O oportunitate exclusivă pentru a descoperi cel mai lung tunel feroviar din lume

 tunel Saint-Gotthard

Credit foto: Swiss Travel System

Tunelul de la baza Saint-Gotthard, cel mai lung tunel feroviar din lume, va fi pus în funcțiune la data de 11 decembrie 2016. Până atunci, această galerie unică va fi mai accesibilă decât oricând, dar numai pentru o perioadă limitată de timp: începând cu 2 august 2016, pasagerii au posibilitatea de a vizita această lucrare de artă istorică la punctele de trecere exclusive, care le va oferi posibilitatea să pătrundă mai adânc în munte.

Trenul special "Gottardino" va traversa tunelul doar până la 27 noiembrie 2016, și se va opri în mod special la stația multifuncțională Sedrun, unde, la 800 metri în subteran  pasagerii vor coborî pentru o vizită care să îi ajute să înțeleagă cât de imens este acest sistem de tunel.

Atunci când trenurile trec prin tunelul de bază Saint-Gotthard în viteză mare, nu este posibil să oprească în mijlocul tunelului. Acest nou mod de comunicare nord-sud va permite apropierea regiunilor și țărilor aflate de fiecare parte a tunelului. Până la sfârșitul anului 2016, pasagerii vor traversa Alpii în doar 20 de minute, datorită noului tunel și vor ajunge la destinație în timp record.

Operațiile de testare în tunelul de bază Saint-Gotthard sunt în plină desfășurare. Transferul de la producătorul celui mai lung tunel feroviar din lume, Alp Transit Gotthard AG, și operatorul său viitor, Căile Ferate Federale (SBB) elvețiene va avea loc în aproximativ două luni, la 1 iunie 2016, după 17 ani de construcție.

 

 Adaugata pe : 04 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun