site traffic analytics

Singapore Airlines, prima companie aeriană care introduce ”Companion App” pentru sistemul de entertainment in-flight

KrisWorld

Credit foto: Singapore Airlines

Singapore Airlines ridică experiența de călătorie la un nivel nou prin introducerea unei aplicații mobile,  prima de acest gen, care oferă clienților un control mai mare asupra experienței lor de divertisment în timpul zborului (IFE) - chiar înainte de îmbarcarea în avion.

Aplicația Companion, care a fost dezvoltată pentru Singapore Airlines de către MTT în colaborare cu Panasonic Avionics, permite clienților să revizuiască conținutul audio și video pe care îl va avea la dispoziție în timpul zborului, să creeze liste de favorite preselectate și să controleze sistemul IFE încorporat în scaun - toate cu ajutorul dispozitivelor electronice personale. App este acum disponibilă pe tablete iOS și Android, cu disponibilitate pe telefoane mobile iOS și Android începând cu al doilea trimestru al lui 2016.

Pentru a utiliza aplicația, clienții pot instala pe tabletă aplicația SingaporeAir  înainte de decolarea aeronavei. O dată aflați la bord, aceștia își pot conecta dispozitivul la sistemul IFE folosind rețeaua WiFi in-flight a aeronavei. Conectarea la KrisWorld, sistemul IFE premiat al companiei aeriene, va permite lansarea de filme, emisiuni TV sau muzică pe monitorul scaunului, direct din lista de favorite sau din întreaga listă media.

Conectarea aplicației la sistemul IFE permite, de asemenea, dispozitivului personal să fie utilizat ca o telecomandă pentru a întrerupe, reda, sau treceți prin conținutul media. SIA este  prima companie aeriană din lume care permite acest lucru pe un sistem de divertisment Panasonic in-flight.

Clienții vor fi în măsură să comande mai multe operațiuni, maximizând astfel experiența lor KrisWorld, cum ar fi prin navigarea pe indexul conținutului KrisWorld pe dispozitivele lor  în timp ce vizionează un film pe monitorul scaunului. Clienții pot accesa chiar informații în timp real cu privire la progresele înregistrate de zbor și traiectoria zborului, fără a-și întrerupe vizionarea filmului.

companion app

Caracteristicile actuale ale aplicației vor fi inițial disponibile pe noile aeronave Airbus A350-900s ale companiei aeriene, cu planuri de implementare treptată și la Boeing 777-300ERs și alte aeronave.

"Odată cu proliferarea dispozitivelor mobile personale și sosirea noii noastre flote de Airbus A350, această ultimă inovație va contribui la îmbunătățirea experienței de divertisment în timpul zborului pentru clienții noștri ", a declarat Tan Pee Teck, vicepreședinte senior, Produs & Servicii, Singapore Airlines.  "Aceasta oferă mai multe informații și un control mai mare, atât la sol cât și în timpul zborului, și suntem încântați să fim prima companie aeriană din lume care oferă o astfel de aplicație clienților săi”, a adăugat vicepreședintele SIA.

Sistemul KrisWorld IFE al Singapore Airlines oferă până la 295 filme, peste 470 programe TV și mai mult de 450 albume CD în fiecare lună.

 

 Adaugata pe : 05 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun