site traffic analytics

Vești bune pentru deținătorii de pașapoarte electronice: Jumio fluidizează experiența mobile check-in

jumio prezentare

Jumio, cea mai mare companie de autentificare online și pe mobil a datelor de identitate, a anunțat ieri verificarea pașaportelor electronice prin Netverify®, cea mai inovativă experiență de check-in pe mobil, care oferă opțiuni mai rapide și mai fiabile pentru verificarea pașapoartelor. Fie că se furnizează informații pentru călătoria aerienă, se accesează un site de jocuri sau se finalizează tranzacții financiare, să fii capabil să scanezi și să verifici datele din pașaport în timp real face tranzacțiile mai ușoare, fără erori, și sigure.

Această recentă soluție Jumio, ePassport for Netverify, îmbunătățește și mai mult experiența clientului, extinzând capacitățile de scanare și asupra pașapoartelor noi, cu un chip NFC (Near Field Communication) încorporat, care conțin date biometrice, ce pot fi accesate rapid pentru a verifica pașapoartele. Drept rezultat, clienții pot finaliza acum un proces de verificare a ID-ului scanând pur și simplu chipul NFC al ePassportului direct de pe telefonul lor smartphone, cu aplicație NFC.

ePassport for Netverify este o soluție complet automatizată, care permite utilizatorilor de smartphone-uri cu sistem de operare Android să verifice pașapoarte electronice care conțin un chip NFC. Aceste chipuri includ aceleași informații ca și pașaportul tipărit și oferă beneficii suplimentare de securitate, inclusiv criptarea datelor transmise și asigurarea că acesta este un pașaport autentic emis de guvern. Funcția de scanare a pașaportului, atât a pașaportului tradițional, cât și a celui care folosește funcționalitatea chip NFC, are ca rezultat atât o experiență mai plăcută pentru călător, cât și reducerea fraudei prin verificarea mai rapidă și date mai fiabile.

"Jumio stabilește încă o dată noi standarde pentru verificarea identității prin redefinirea tranzacțiilor mobile folosind ePassports", a declarat Stephen Stuut, CEO Jumio. "Cu această nouă îmbunătățire a Netverify, clienții beneficiază de un proces fără erori și mai simplificat, în timp ce companiile beneficiază de furnizarea unei experiențe utilizator cea mai bună din clasa sa, care este rapidă, fără cusur, în condiții de securitate și siguranță."

Jumio este o companie lider în managementul identității care ajută companiile la reducerea fraudei și la sporirea veniturilor oferind în același timp o experiență client rapidă și inegalabilă. Cu sediul în Palo Alto, California, Jumio operează la nivel mondial, având birouri în SUA și Europa, și fiind beneficiarul a numeroase premii pentru inovație din partea asociațiilor de top din industrie.

 

 Adaugata pe : 05 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun