site traffic analytics

Singapore Airlines și SilkAir au încheiat un acord codeshare cu Air China

aeronava Singapore Airlines

Credit foto: Airbus SA & Singapore Airlines

Clienții Singapore Airlines și SilkAir se pot bucura de acum mai multe opțiuni atunci când călătoresc între Singapore și China, ca urmare a unui nou acord codeshare cu Air China.

În temeiul acestui acord, Singapore Airlines va adăuga un cod "SQ" pentru zborurile operate de Air China între Singapore și Beijing. SilkAir va adăuga, de asemenea, un cod "MY" pentru zborurile efectuate de Air China  între Singapore și Chengdu.

Pe bază de reciprocitate, Air China va adăuga un cod ”CA” pe zborurile operate de Singapore Airlines între Singapore și Beijing, și pe zborurile SilkAir,  între Singapore și Chengdu.

Singapore Airlines operează 21 curse pe săptămână către Beijing, în timp ce SilkAir operează 14 servicii săptămânale către Chengdu. Air China derulează 14 servicii săptămânale între Beijing și Singapore, și șapte între Chengdu și Singapore.

"Acest nou acord codeshare este un pas important în aprofundarea relațiilor noastre de cooperare cu partenerul nostru Star Alliance, Air China. Suntem încântați să fim în măsură să oferim clienților mai multe opțiuni și comoditatea atunci când planifică itinerarii de călătorie între Singapore și China ", a declarat Lee Wen Fen, vicepreședinte senior, Marketing Planning, Singapore Airlines.

La rândul său, Ryan Pua, vicepreședintele SilkAir a adăugat că "Începutul acordului nostru de codeshare cu Air China ne va permite să oferim împreună conexiuni îmbunătățite, în beneficiul clienților care au acum o flexibilitate mai mare în călătoriile lor către și din China. "

Singapore Airlines și SilkAir au deja un acord codeshare cu Shenzhen Airlines, filiala Air China pentru zborurile între Singapore și Shenzhen.

 

 Adaugata pe : 05 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun