site traffic analytics

easyJet și Travelport anunță un nou acord pe termen lung

 airplane easyJet

Credit foto: easyJet

easyJet, companie aeriană lider în Europa, și Travelport, o platformă lider de travel commerce, au anunțat un nou acord pe termen lung, care presupune că agențiile de turism conectate Travelport vor continua să aibă acces la conținutul easyJet prin intermediul platformei de travel commerce. În plus, easyJet va continua să utilizeze conținutul bogat și soluțiile de branding Travelport, care permite easyJet să afișeze mai eficient și să promoveze gama completă de tarife, inclusiv produsele prietenoase de business travel, cum ar fi taxele incluse și tarifele flexi.

Potrivit easyJet, el operează o  rețea europeană lider, zburând către mai bine de 100 rute de top, mai multe decât ale oricărei alte companii aeriene, și tarifele sale reduse, punctualitatea sa și serviciile prietenoase au fost factori importanți pentru a-l ajuta să atragă și să păstreze clienți noi de business.

"easyJet a fost una dintre primele companii aeriene din sectorul low cost care și-a făcut inventarul disponibil prin intermediul GDS și această decizie este de o importanță capitală pentru a continua relația noastră cu Travelport și a utiliza produse-cheie, cum ar fi taxele incluse și tarifele negociate corporate", a declarat Anthony Drury, șef al departamentului Business, al easyJet. "Aproximativ 20% dintre pasagerii easyJet călătoresc în scop de afaceri și vom continua să marșăm pe strategia pe care am lansat-o în 2010, pentru a ne spori atractivitatea în fața sectorului de business travel. Îmbunătățirile, inclusiv locurile alocate, taxele incluse și Fast Track Security au jucat, toate, un rol în a permite easyJet să atragă mai mulți pasageri de business".

Robin Rankin, șef al Airlines Commerce Europe, Travelport, a adăugat: "Suntem încântați să continuă relația noastră puternică cu easyJet pe care am avut-o timp de opt ani. În tot acest timp, Travelport a contribuit la creșterea vânzărilor între corporații, companii de travel management și agenții de turism, și a extins influența easyJet pe piețele noi și pe cele existente. Suntem, de asemenea, încântați că easyJet a continuat să vadă valoarea conținutului nostru bogat și a soluției de branding, care este de neegalat în industrie - acum avem peste 150 linii aeriene implementate, ceea ce arată că face o diferență reală în experiența de rezervare a agenției. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm explorarea de oportunități suplimentare cu easyJet. "

Cu o prezență în aproximativ 180 țări, peste 3.700 de angajați, și încă 1.200 de angajați de la IGT Solutions Private Ltd, care îi oferă servicii de dezvoltare de aplicații, veniturile nete ale Travelport au fost de peste 2,2 miliarde dolari. Travelport include o platformă de travel commerce prin care facilitează comerțul de călătorie prin conectarea furnizorilor de servicii de călătorie cu online și offline travel buyers într-o piață de turism business-to-business (B2B)ș respectiv servicii tehnologice prin care furnizează servicii IT critice companiilor aeriene, cum ar fi shopping, ticketing, controlul decolării și alte soluții, care să le permită să se concentreze pe competențele lor de afaceri. În prezent, Travelport este lider în merchandisingul companiilor aeriene, conținutde hotel și distribuție tarifară, mobile travel commerce și soluții de plată B2B inovatoare care se adresează nevoilor intermediarilor de călătorii.

easyJet zboară pe mai multe rute europeme decât oricare altă companie aeriană, și  transportă peste 68 milioane de pasageri anual, dintre care 12 milioane călătoresc în interes de afaceri. easyJet operează cu 230 aeronave pe mai mult de 750 rute către peste 130 aeroporturi din 33 țări. Mai mult de 300 milioane de europeni trăiesc la o distanță de o oră cu mașina față de un aeroport easyJet.

Mai multe detalii se pot obține de pe www.travelport.com și www.easyjet.com.

 

 Adaugata pe : 05 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun