site traffic analytics

Atlantis, The Palm redefineşte bucătăria cu specific libanez odată cu lansarea Ayamna

 Ayamna cuisine

 Credit foto: Atlantis, The Palm

Atlantis, The Palm, destinaţia culinară principală din Dubai sărbătoreşte lansarea noului său restaurant libanez, Ayamna. Deschis în martie 2016, acest concept culinar proaspăt promite să reinventeze mâncarea libaneză aducând un omagiu gusturilor, aromelor şi tradiţiilor din Liban.

Inspirându-se din clişeul popular „în dulcele stil clasic”, Ayamna recreează acea atmosferă caldă evocată de experienţele memorabile din cultura libaneză, cu mâncare consistentă şi o atmosferă plină de viaţă. Cald, decadent şi elegant, Ayamna propune un amestec pasional de feluri de mâncare savuroase, divertisment tradiţional şi belly dancing, muzică live, o terasă plină de viaţă pentru fumat shisha şi separeuri spaţioase, perfecte pentru familiile numeroase şi grupurile de prieteni. Bucătăria deschisă impresionantă situată central oferă clienţilor posibilitatea de a urmări echipa premiată de bucătari de la Atlantis, The Palm şi pe chef Ali El Bourji, care pun pasiune şi realizează cu desăvârşire fiecare fel de mâncare.

Ayamna

Noul meniu de la Ayamna se axează pe produse proaspete, de sezon, sărbătorind felurile clasice favorite prezentate într-un mod contemporan. Un exemplu este homarul copt delicios, care depăşeşte şi cele mai exigente aşteptări, fiind un homar proaspăt de cea mai bună calitate umplut cu brânză cremoasă bogată. O alta ofertă surprinzătoare sunt Creveţii Knaffe, recoltaţi local şi prezentaţi într-o manieră elegantă, în cuibuşoare de knaffe, amintind  de o operă de artă. Antreurile libaneze, cum ar fi humusul şi halloumi au fost de asemenea reinventate, humusul fiind amestecat cu gheaţă pentru a asigura o servire la o temperatură perfectă iar halloumi, adusă tocmai din Cipru, îşi păstrează textura cremoasă, pe tot parcursul servirii. O atenţie deosebită a fost acordată şi meniului de băuturi, fiecare fel de mâncare fiind asociat cu o gamă variată de sucuri proaspete, cocktail-uri inovatoare şi sirop de struguri libanez.

Cu peste 25 de ani de experienţă, chef Ali Elbourji ne spune că „sunt originar din Zahle, iar zona este foarte renumită pentru mezze şi o mulţime de feluri tradiţionale arabe, deci cu siguranţă voi încerca să includ acestea în meniurile mele. Acestea fiind spuse, îmi place să adaug ceva nou sau să elaborez anumite feluri de mâncare, atâta timp cât schimbarea completează ingredientele de bază”

Mark Patten, Senior Vice President, Food & Beverage la Atlantis, The Palm declară că „Ayamna este aduce un plus senzaţional ofertei noastre de la Atlantis, The Palm. Cu peste 23 de restaurante şi locaţii de luat masa, care oferă experienţe printre cele mai deosebite din Dubai, cel de-al 24-lea – Ayamna – va fi un plus binevenit care se va adăuga opţiunilor remarcabile de restaurante oferite clienţilor şi vizitatorilor Atlantis. Abia aştept ca oaspeţii şi rezidenţii deopotrivă să experimenteze ceea ce sigur va deveni unul dintre cele mai des menţionate restaurante libaneze din regiune.”

Pe durata cinei la Atlantis, puteți beneficia de servicii gratuite de parcare cu valet. Pentru a face rezervări la restaurant, vă rugăm să sunaţi la + 971 4 426 2626 sau trimiteţi un e-mail la reservations@atlantisthepalm.com

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, un habitat de neegalat de conservare a delfinilor și educaţie, și Sea Lion Point au fost create pentru a oferi oaspeților şansa unică de a afla mai multe despre una dintre cele mai prietenoase mamifere ale naturii. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Bread Street Kitchen & Bar, Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

 

 

 Adaugata pe : 06 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun