site traffic analytics

Federația Asociațiilor de Promovare din Romania (FAPT) promovează destinații turistice românești la Chișinău

Corina Martin

Foto: Corina Martin; Credit foto: FAPT

Federația Asociațiilor de Promovare din Romania (FAPT) promovează destinații turistice românești la Târgul "Tourism. Leisure. Hotels" din Chișinău, Moldova, în standul României, asigurat de Autoritatea Națională pentru Turism.

Începând de maine, destinațiile Bucovina (Consiliul Județean Suceava), Neamț (Camera de Comert Neamț), Litoral – Delta Dunării (Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii) și Prahova (Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova) se vor prezenta publicului și profesioniștilor din turismul Republicii Moldova.

Mâine, 7 aprilie 2016, va avea loc prezentarea oficială Mamaia - Litoral – Delta Dunării, în parteneriat cu ANAT Moldova și Federația de Promovare Turistică Moldova, la Hotel Jolly Alon din Chișinău. La acest eveniment vor participa:

- Corina Martin, Președinte FAPT și Președinte Asociația Litoral - Delta Dunării
- Daniel Ilușcă, Vicepreședinte ALDD și Președinte Asociația Patronală Delta Dunării
- Alexander Juraveli, Președinte ANAT Moldova
- Alexandru Filipschi, Președinte Federația de Promovare Turistică Moldova
- agenții de turism și touroperatori români specializați în Litoral și Delta Dunării 
- agenții de turism din Republica Moldova 
- reprezentanți mass-media locală
- invitați speciali - Consiliul Județean Suceava, Camera de Comerț Neamț și Asociația de Promovare și Dezvoltare a Turismului Prahova.

Potrivit  Corinei Martin, Președinte FAPT,  „Noi, membrii FAPT, considerăm că Republica Moldova trebuie să fie abordată ca o piață strategică pentru destinațiile turistice românești. Astfel, încă din 2012 am demarat o campanie de atragere a interesului agențiilor de turism din Moldova pentru vacanțe în România, acasă. În ultimii ani, între 15.000 - 20.000 turiști moldoveni au venit în vacanță în România, cu precădere în stațiunile montane de pe Valea Prahovei și în cele balneare, unele dintre destinațiile noastre fiindu-le aproape necunoscute cu câțiva ani în urmă (de exemplu Litoralul și Delta Dunării). În ultimul an, însă, numărul turiștilor moldoveni în vacanță în România a scăzut, avand în vedere că cetățenii moldoveni pot călători acum fără viză în țările UE. Actualul context tensionat în vestul Europei pune acum România în condiții de avantaj în privința siguranței vacanțelor și de aceea ne propunem să intensificăm acum eforturile de promovare. Începând de mâine suntem prezenți la Târgul de Turism al Moldovei, în standul Autorității Naționale pentru Turism, și organizăm în premieră o prezentare dedicată agențiilor de turism și jurnaliștilor din Republica Moldova. Ne propunem să creștem, în continuare, circulația turistică între Moldova și România."

 

 Adaugata pe : 06 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun