site traffic analytics

Ryanair sărbătorește 1 milion de clienți pe aeroportul din București

Ryanair pasagerul 1 milion

Foto: Ryanair 

Noile zboruri București - Timișoara disponibile pentru rezervări

Baza din Timișoara, deschisă cu două luni mai devreme (septembrie)

 

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, astăzi, (6 aprilie) a sărbătorit transportarea unui milion de pasageri pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București, de la data primului zbor de pe Aeroportul Otopeni către Londra Stansted, în aprilie 2014.

Marius-Laurențiu Enache a fost clientul Ryanair cu numărul 1.000.000 și călătorea de pe Aeroportul București,  pe noua rută către Atena, parte a orarului de vară ce însumează 10 rute.

Ryanair a anunțat că noua bază din Timișoara va fi deschisă în septembrie, cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, ca urmare a cererii record primite din partea clienților români. Noile zboruri pe ruta București-Timișoara sunt acum disponibile pentru rezervări pe noul website Ryanair.com/ro.

Pentru a sărbători dezvoltarea din România, Ryanair scoate la vânzare locuri pe noua rută București-Timișoara la prețuri începând de la doar 7,99 euro pentru călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, joi, (7 aprilie).

Ryanair Bucharest

În București, Denis Barabaș, Sales & Marketing Executive al Ryanair pentru România, a declarat:

Ryanair este încântată să sărbătorească un milion de clienți pe Aeroportul București, de la data primului nostru zbor în aprilie 2014. Vara aceasta, clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din cele 10 rute Ryanair, și trebuie să se aștepte la viitoare îmbunătățiri și noutăți ca urmare a continuării dezvoltării puternice pe care Ryanair o are în România și Estul Europei, dar și a îmbunătățirii experienței de zbor a clienților prin programul dedicat “Always Getting Better”, ce include multe alte noi rute, un nou website www.ryanair.com/ro, noi interioare ale aeronavelor și noi uniforme pentru membrii echipajului.

Suntem fericiți să anunțăm că noua noastră bază din Timișoara (cea de-a doua din România) va fi deschisă în septembrie, cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, ca rezultat a cererii fenomenale din partea clienților noștri români, iar noua noastră rută București-Timișoara este disponibilă pentru rezervări.

Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri pe noua noastră rută București-Timișoara, la preț promoțional începând de la doar 7,99 euro pentu călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi (7 aprilie). Pentru că vor fi rezervate rapid și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Ryanair este compania aeriană preferată de europeni, transportând peste 106 milioane de pasageri pe an pe mai multe de 1,800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze, conectând 200 de destinații din 31 de țări cu o flotă de 330 de aeronave noi Boeing 737 și cu o comanda pentru alte 350 de aeronave noi Boeing 737, ce vor aduce pentru clienții Ryanair tarife mai reduse și o creștere a traficului până la 180 milioane de pasageri pe an până în Anul Fiscal 2024. Ryanair are în prezent o echipă de peste 10,000 de profesioniști în aviație înalt calificați ce oferă punctualitatea Nr 1 din Europa și un record de siguranță de 31 de ani.

 

 Adaugata pe : 06 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun