site traffic analytics

ASTA: Noile structuri tarifare ale companiilor aeriene readuc în prim plan agențiile de turism

travel agents

Câteva linii aeriene cu baza în Statele Unite, printre care American, Delta și United, au făcut recent modificări subtile ale structurii lor de tarife interne, ceea ce a indus schimbări nu la fel de subtile în costul unor biletele de avion, afectându-i în principal pe călătorii de afaceri. Societatea Americană a Agențiilor de Turism (ASTA) a aflat de această problemă de la membrii săi, agenții care au detectat această schimbare în timp util, reușind să înțeleagă complexitatea tarifelor și strategia de stabilire a prețurilor, și să înceapă să economisească bani clienților lor, se precizează într-un comunicat de presă emis ieri de ASTA.

"Simplul mod de a explica ceea ce se întâmplă este acela că anumite itinerarii multi-segment costă acum mai mult atunci când sunt prezentate ca un singur bilet, decât opțiunea mai multor bilete", a declarat președintele și CEO ASTA, Zane Kerby. "Impactul negativ este asupra timpului pe care îl consumă agenții pentru a elibera mai multe bilete pentru o singură călătorie, dar clienții care rezervă excursii prin mai multe orașe sau circuite, prin agentul lor de turism de încredere, pot face economii semnificative."

Supuse modificărilor au fost "regulile tarifare combinabile", care interzic anumitor tarife pe o singură direcție de zbor să fie combinate în aceeași înregistrare cu numele pasagerului. De exemplu, în cazul în care un călător trebuie să zboare de la New York la Los Angeles într-o zi, de la Los Angeles la Phoenix în ziua următoare, și de la Phoenix înapoi acasă la New York, prețul unui singur bilet cu toate segmenetele de zbor menționate  poate să coste mai mult decât dublu față de prețul de achiziție a trei bilete distincte pentru o singură direcție de zbor.

Pentru a cuantifica, un proprietar de agenție membră ASTA a declarat recent pentru ASTA că: "Un itinerar test pe care l-am făcut  în această dimineață pe o deplasare AA în cerc a avut același tarif ridicol de mare ca și în GDS, AA.com și Expedia. A costat aproximativ 1.800 dolari pentru un singur bilet;  și doar 450 dolari pentru trei bilete. "

Potrivit Rebeccăi  Martin, președintele A & I Travel Management, Inc, cu sediul  la  Memphis, "Chiar dacă este cu siguranță o consecință neintenționată, singura apărare împotriva acestor prețuri șocant de mai mari o reprezintă  un agent de turism profesionist, care va calcula manual prețul, va emite singur biletul de avion pentru călătorii multi-segment și va deschide itinerarii tip open - jaw (în care se zboară către o destinație anume, iar returul este de pe o destinație terță) . Instrumentele corporate de rezervare on-line nu pot face aceste lucruri; agențiile de turism online și motoarele de căutare nu le pot face, nici măcar site-urile proprii ale companiilor aeriene nu le pot face. Această situație s-ar putea schimba cu timpul, dar pentru moment este necesar inputul manual, și aceasta este o dovadă puternică a abilității unui agent de turism de a pivota așa cum este nevoie în numele clienților săi valoroși ".

Membrii ASTA reprezinta 80 % din totalul de călătorii vândute în Statele Unite  prin canalul de distribuție agenție de turism. Împreună cu sute de membri internaționali, este cel mai important avocat la nivel mondial pentru agențiile de turism, industria de travel și publicul călător. Istoria ASTA a început în 1931, când s-a lansat cu  misiunea de a facilita activitatea de vânzare de călătorii prin reprezentare efectivă, împărtășirea cunoștințelor și sporirea profesionalismului. Pentru mai multe informații, vizitați ASTA.org.

Asociația soră a ASTA, Asociația Națională a Agenților de Turism de Carieră, reprezintă o comunitate profesională a agenților de turism independenți, gata să ajute publicul călător.

 

 Adaugata pe : 07 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun