site traffic analytics

U-Boat Worx lansează noul submarin turistic pentru scufundări în ape adânci

Cruise Sub side view

Credit foto: U-Boat Worx

U-Boat Worx își prezintă noile submarine private special concepute pentru navele de croazieră și turism, inclusiv primul submarin de ape extrem de adânci construit vreodată.

U-Boat Worx a lansat trei noi modele de submarine de lux: Cruise Sub 5, Cruise Sub 7 și Cruise Sub 9. Cruise Sub 5 și 7 sunt capabile de scufundare la 1.140 de metri, ceea ce le face să fie submersibilele turistice de cele mai adânci ape construite vreodată. În funcție de model, ele pot transporta 5, 7 sau 9 persoane la o scufundare.

Cruise Sub

După primele povești de succes ale submersibilelor operate de nave de croazieră de lux, cum ar fi The Taipan, de la Star Cruises, și Crystal Esprit, producătorul olandez de submersibile, cererea din partea industriei de travel este în creștere.  

"Operațiunile noastre pe nave de croazieră au inspirat dezvoltarea seriei Cruise Sub", a declarat Bert Houtman, fondator și președinte al U-Boat Worx. "Indiferent dacă operatorul se concentrează exclusiv pe explorare la mare adâncime în destinații îndepărtate sau pe excursii subacvatice pe recifele de corali, submarinele Cruise Subs sunt optimizate să maximizeze experiența pasagerilor."

Submersibilele turistice tradiționale au ferestre mici, iar pasagerii stau pe scaune ca într-un autobuz. Noua serie de Cruise Sub se bazează pe submersibilele U-Boat Worx care sunt utilizate pe superiahturi private și de către institutele de cercetare. Toți oaspeții se vor bucura de aceleași experiențe panoramice grație a două mari sfere acrilice care plasează pe toată lumea pe rândul din față.

Interiorul poate gravita în mijlocul sferei, pentru a asigura pasagerilor cea mai bună vizibilitate în timpul scufundării - indiferent de direcția pe care se deplasează submarinul.

Submersibilele sunt concepute la standarde internaționale și pot fi operate non-stop timp de până la 12 ore. Ele sunt alimentate de baterii și de aceea nu au nici un impact asupra mediului marin în care operează, astfel încât scufundările de acest gen sunt o activitate ecologică.

U-Boat Worx, cu sediul în Olanda, construiește cele mai avansate submarine private, stabilind standardele pentru explorarea subacvatică la nivelul secolului XXI. Acestea sunt construite în serie mică, la sediul companiei din Breda, unde sute de  piese mici sunt meticulos asamblate pentru a oferi clienților cele mai sigure, mai inovatoare și mai luxoase submersibilele de pe piață.

 

 Adaugata pe : 08 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun