site traffic analytics

Gogo a publicat prima carte de aviație despre IoT (Internet of Things)

coperta carte

Coperta "From the Ground Up: How the Internet of Things will Give Rise to Connected Aviation"; Copyright: Gogo


Gogo, lider mondial în furnizarea de soluții de conectivitate în bandă largă și de divertisment wireless pentru industria aeronautică, a anunțat ieri că a publicat lucrarea "De la sol în sus: Cum Internetul Obiectelor va da naștere la aviația conectată" (”From the Ground Up: How the Internet of Things will Give Rise to Connected Aviation”).

Cartea a fost creată pentru a răspunde unei întrebări legitime a industriei aviatice cu privire la modul în care Internetul obiectelor (Internet of Things - IoT) va remodela acest sector. Lucrarea colectează puncte de vedere de la mai mult de 30 de personalități marcante din domeniul aviației și tehnologiei, inclusiv lideri de la Air Canada, Accenture, Cisco, GE, NetJets, Zubie, Motorola, Here, și multe altele.

"Chiar dacă realizarea conceptului de aeronavă conectată poate părea posibil de materializat de abia în viitorul îndepărtat, acest lucru se întâmplă astăzi. Adaptarea de către industrie și evoluția de la aeronavă conectată la aviație cu adevărat conectată este inevitabilă", a declarat Ash ElDifrawi, vicepreședinte executive și CCO  Gogo. "Prin conlucrarea cu colaboratorii acestei cărți, suntem capabili să evaluăm starea actuală a industriei și posibilele obstacole de-a lungul drumului. Am concluzionat că,  în următorii cinci până la 10 ani, aproape fiecare aspect al experienței de călătorie aeriană va fi atins de sistemele conectate ale aviației conectate."

De ce acum se pune problema IoT? Autorii - echipa Gogo, condusă de CEO Michael Small, identifică drept elemente esențiale costul în scădere constantă al senzorilor, de la 1,30 dolari în 2004, la 70 cenți în 2012, și proliferarea dispozitivelor de conectare în rândul pasagerilor (1 din 8 persoane este dependentă de smartphone, în 2015, potrivit unui studiu al Univedrsității din Derby, Marea Britanie).

Cartea explică modul în care IoT se aplică aviației, cum au evoluat tehnologiile și modul în care propunerea de valoare este construită pentru companiile aeriene și alte companii din lanțul valoric. De asemenea, se discută despre factori precum confidențialitatea datelor și securitatea cibernetică care vor avea inevitabil un impact asupra evoluției aviației conectate.

"Ca lider în acest domeniu, a fost important pentru noi să colaborăm cu alții din industrie și să ne extindem sfera de aplicare pentru a include lideri IO care nu se încadrează neapărat în aviație", a adăugat ElDifrawi. "Speranța noastră este de a fi compilat o imagine mai bine definită și echidistantă a modului în care IoT va contura în cele din urmă industria, o va conduce înainte și de ce va avea nevoie pentru a ajunge acolo."

Lucrarea este disponibilă în mod gratuit, în format electronic, pe www.riseofconnectedaviation.com, dar este posibilă și achizionarea unui exemplar tipărit.

Cu mai mult de 20 ani de experiență, Gogo este lider în conectivitatea serviciilor de divertisment in-flight și wireless pentru flotele comerciale și de afaceri din întreaga lume. Gogo conectează aeronave, oferind partenerilor săi de aviație cea mai puternică rețea și platformă din lume pentru a ajuta la optimizarea operațiunilor lor. Tehnologiile superioare ale Gogo, cele mai bune din clasa lor de servicii, precum și impactul mondial ajută avioanele să zboare mai inteligent, partenerii de aviație să performeze mai bine, iar pasagerii lor să călătorească mai fericiți.

Astăzi, Gogo are parteneriate cu 14 linii aeriene comerciale și este instalat pe mai mult de 2.500 aeronave comerciale. Mai mult de 6800 aeronave de afaceri zboară, de asemenea, cu soluțiile sale, inclusiv cele mai mari flote din lume. Gogo are mai mult de 1.000 angajați, sediul său este în Chicago, iar facilități suplimentare deține în Broomfield, Colorado, și alte locații de peste ocean. Detalii suplimentare se pot regăsi pe www.gogoair.com și business.gogoair.com


 Adaugata pe : 08 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun