site traffic analytics

Air France redefinește La Navette

navette Serviciul La Navetter (de transfer), înființat de Air France în 1996, își sărbătorește cea de-a 20-a aniversare cu un concept de travel unic.

 

 

 

Foto credit: Air France

La Navette a fost modernizat de-a lungul anilor, și este, în prezent, cel mai mare transportator intern francez în Europa, în ceea ce privește numărul de frecvențe (150 zboruri zilnice) și pasageri (peste 100 de milioane, de la crearea sa). El conectează Paris-Orly de Bordeaux, Marsilia, Nisa și Toulouse, cu numeroase frecvențe pe tot parcursul zilei, cu un zbor la fiecare oră, și chiar la fiecare 30 minute în timpul orelor de vârf.

Pentru aniversarea a 20-a, La Navette a introdus mai multe servicii noi și, începând din toamna anului 2016, va lansa un al cincilea traseu, de la Paris Orly către Montpellier.

 

Avantajele oferite de La Navette:

Acces mai rapid și mai ușor - Datorită unei experiențe de aeroport complet digitalizate (e-boarding pass, bagaje drop-off și porți automate de îmbarcare etc.), clienților care călătoresc fără bagaje le ia acum mai puțin de 30 minute, 20 minute pentru pasagerii SkyPriority,  între sosirea la aeroport și poarta de îmbarcare.

O ofertă simplificată - Zborurile La Navette pleacă întotdeauna din aceeași sală, de la fiecare aeroport, și toate aterizează direct la porți.

O mai mare flexibilitate - Libertatea de a schimba pur și simplu zborurile, fără costuri suplimentare, pentru clienții care călătoresc cu un bilet Flex.

Mai accesibile - Zborurile tur sunt la tarife începând cu 49 euro, incluzând taxele*

navette

 

O nouă eră, un nou logo

Pentru a promova toate aceste inovații, serviciul La Navette a preluat culori noi, cu un logo proiectat de agenția Brandimage. Simplu, modern și fluid, acesta transmite perfect serviciul La Navette.

Frecvența zborurilor incluse de La Navette esteȘ

• Paris-Toulouse - 25 zboruri zilnice

• Paris-Nisa - 18 zboruri zilnice

• Paris-Bordeaux - 14 zboruri zilnice

• Paris-Marsilia - 14 zboruri zilnice

• Paris-Montpellier - 9 zboruri zilnice (începând cu orarul de iarnă 2016-17)

* Sunt excluse tarifele de servicii, nerambursabile și modificabile, în funcție de disponibilitate, pe zborurile directe, pentru un bilet achiziționat cu cel puțin 40 zile înainte de plecare

 

 Adaugata pe : 09 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun