site traffic analytics

British Airways oferă upgrade gratuit la Clasa Întâi

british airways business class

Foto credit: British Airways

Clienții British Airways  - care vor rezerva un loc Club World (Business Class), între 5 aprilie și 14 iunie - vor avea posibilitatea de a face upgrade la Clasa Întâi, în mod gratuit, pentru un zbor tur, dacă vor călători între 5 aprilie și 28 august 2016.  Clienții care ar  dori să accepte oferta pot face acest lucru prin contactarea agentului lor de turism, sau apelând centrul de contact British Airways, pe 0344 493 0787.

Potrivit Sarei Dunham, director de marketing, British Airways, ”În mod normal, aceste oferte de upgrade sunt extrem de populare printre clienții noștri. Fără costuri suplimentare, se pot bucura de toate avantajele suplimentare ale Clasei Întâi, de la saloanele personalizate la suitele confortabile de  la bord și servicii personalizate. Este un mod foarte frumos pentru noi de a ne recunoaște clienții și de a le dărui ceva înapoi drept mulțumire pentru rezervarea și loialitatea lor."

BA

Clienții care fac rezervări pot aștepta să fie mutați prin fast-track, înainte de a ajunge la salonul de Clasa Întâi sau Concorde Room (ieșire de la Terminalul 5 al Heathrow). Odată îmbarcați în cabina sofisticată se pot acomoda cu suita lor cu pat de 1,98 m, jaluzele personale și dulăpior, ăi pot experimenta serviciul personalizat, completat cu un meniu a la carte, o selecție de vinuri rafinate și șampanie.

Clienții care zboară pe unul dintre noile avioane Boeing 787-9 Dreamliner ale British Airways vor experimenta cea mai nouă Clasă Întâi a companiei aeriene, introdusă la sfârșitul anului 2015. Cabina este un spațiu foarte privat, de opt ​​suite, cu patru zone de depozitare suplimentare, în jurul fiecărui scaun - un cufăr otoman, un suiter personal, un dulap pentru efecte personale mici și un spațiu de depozitare complet, cu capacitate de alimentare electrică. Divertismentul în timpul zborului este afișat pe un ecran fix de 23 inch, și un ”jog-dial” inteligent,  gestionează înclinarea scaunului, umflarea tetierelor și lombarelor, precum și un control al iluminatului ambiental și de lectură.  Mai multe informații regăsiți pe www.ba.com și pe www.ba.com/first

Notă: Oferta este valabilă numai pentru tarifele publicate, fiind supusă anumitor termene și condiții, motiv pentru care se recomadă citirea detaliilor legate de upgrade pe www.ba.com/upgrade

 

 

 Adaugata pe : 09 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun