site traffic analytics

Air France își modernizează cabinele din flota Airbus A330

Air France

Credit Foto: Air France, autor Virginie Valdois

•  Air France își continuă modernizarea cabinelor de pe cursele de long-courrier și va începe să reechipeze aeronavele Airbus A330, până la sfârșitul lui 2017. 

• 140 milioane de euro sunt investiți pentru a dota întreaga flotă Airbus A330, până la sfârșitul anului 2018;

• Scaunele apreciate de pasagerii Air France au fost dezvoltate de Zodiac Aerospace.

 

  Air France își continuă modernizarea cabinelor de pe cursele de long-courrier și va începe să reechipeze aeronavele Airbus A330, până la sfârșitul lui 2017. Aceste cabine au fost realizate în parteneriat cu Zodiac Aerospace, și în prezent au fost introduse în flota de 31 aeronave Boeing 777 a Air France. Ele sunt foarte apreciate de către pasageri, în 2015 Air France fiind votată de Skytrax drept compania aeriană cu cele mai multe îmbunătățiri din lume.

Întreaga flotă A330-200 va fi echipată până la sfârșitul anului 2018, printr-o investiție totală de 140 milioane de euro. Pe Airbus-urile sale A330, Air France va oferi 30 de locuri la clasa Business, 21 de locuri la Premium Economy și 175 de locuri la Economy.

"Din momentul în care primul zbor echipat cu cele mai bune cabine a  aterizat la New York, în iunie 2014, a fost extrem de apreciat de către clienții noștri. Dacă Air France se întoarce printre cele mai bune companii aeriene la nivel mondial, acest lucru se datorează produselor noastre de calitate foarte înaltă și serviciilor de prestigiu. Dotarea flotei Airbus A330 cu aceste cabine este următorul pas logic în avansarea pe piață a produselor și serviciilor Air France", a declarat Frédéric Gagey, președinte și CEO al Air France.

Air France business

Credit Foto: Air France, Styles & Design - 3D view

Cele mai bune cabine ale Air France

La clasa Business, Air France a proiectat scaunele tip cocon. Acestea se adaptează la forma fiecărui individ, de la poziția de ședere la un pat lung de 2 metri. Scaunele cu spumă moale sunt proiectate pentru a oferi o calitate impecabilă a somnului. Cu o plapumă moale și cu o pernă de puf de mărimea XXL, totul a fost conceput pentru a asigura un somn liniștit pasagerilor.

La Premium Economy, clienții se pot bucura de confortul unui scaun nou ale cărui perne au fost dezvoltate de  un ergonom pentru a îmbunătăți și mai mult confortul cabinei. Scaunul mai larg se înclină la 130 ° și oferă, astfel, mai mult spațiu pentru picioare și mai mult spațiu de depozitare. La Economy, scaunul oferă mai mult spațiu pentru picioare, o nouă pernă, tetiere mai confortabile și o masă mai lată.

În sfârșit, fiecare cabină are cel mai recent ecran tactil de înaltă definiție - RAVE -  dezvoltat de Zodiac Inflight Innovations. Un ecran intuitiv a este utilizat în același mod ca și o tabletă, și permite pasagerilor să găsească întregul program de divertisment al Air France.

 

 Adaugata pe : 09 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun