site traffic analytics

SkyTeam deschide un nou lounge la Aeroportul Internațional Dubai

Lounge Dubai SkyTeam

Credit foto:  SkyTeam Airline Alliance Management

SkyTeam, alianța mondială a companiilor aeriene a deschis oficial cel mai recent lounge al său de la Aeroportul Internațional din Dubai. Situat în nou construitul Concourse D,  la Terminalul 1, lounge-ul a fost proiectat pentru a oferi ospitalitate de înalt calibru și facilități pentru pasagerii de la clasele Elite Plus, Clasa Întâi și Business ale celor zece companii aeriene membre SkyTeam care deservesc aeroportul.

"Facilități comune precum noul nostru salon din Dubai sunt un exemplu concret privind modul în care liniile aeriene SkyTeam, prin intermediul unor sinergii, pot oferi o experiență de aeroport mult îmbunătățită pentru clienții lor", a declarat Perry Cantarutti, managing director și CEO SkyTeam. "De când am deschis primul lounge în 2009, la Londra Heathrow, am văzut cu le creșterea valoarea, deoarece sunt populare printre clienții noștri și oferă, în același timp, beneficii pentru afacerile membrilor. Dubai este un hub aviatic în plină ascensiune, la nivel mondial, și cel mai aglomerat aeroport din lume pentru călătorii internaționali, așa încât a fost o locație natural selectată pentru a amenaja cel mai recent lounge al nostru, care să  satisfacă așteptările pasagerilor premium. Avem planuri de a deschide lounge-uri în întreaga noastră rețea, începând cu Beijing, spre finele acestui an."

Lounge Dubai SkyTeam are o suprafață de 960 metri pătrați și locuri pentru 180 pasageri. Deschis 24/7, noua facilitate include următoarele elemente cheie:

Lounge Dubai SkyTeam

Facilități de calitate

Gustări gratuite, calde și reci, reprezentând bucătării ale companiilor aeriene membre, sunt oferite pe tot parcursul zilei, iar lounge-ul are un bar elegant. Facilități de duș sunt disponibile pentru pasagerii care doresc să se împrospăteze.

Lounge Dubai SkyTeam

Estetica interiorului

Dispunând de ”Noul Concept” SkyTeam de design al lounge-ului, spațiul de la aeroportul din Dubai menține curbele elegante, moderne, în timp ce folosește accente de lemn pentru a adăuga căldură. Decorat cu un "zid viu" de plante, acest lounge aduce natura în experiența aeroportului. El oferă, de asemenea, o galerie de artă digitală, cu opere ale diferiților artiști.

Super conectare

Wi-Fi nelimitat, un centru de afaceri cu facilități de printare și o cameră VIP satisfac nevoile turiștilor de business. Numeroase prize electrice sunt situate de-a lungul lounge-ului pentru a reîncărca dispozitivele electronice.

Lounge Dubai SkyTeam

Divertisment

O cameră TV separată menține o atmosferă liniștită, iar o cameră pentru copii păstrează micii turiști super ocupați. Clienții pot alege dintr-o selecție largă de ziare și reviste locale sau internaționale.

Clienții SkyTeam beneficiază de mai mult de 630 lounge-uri în întreaga rețea globală. Acestora li se adaugă facilitățile SkyTeam din Londra Heathrow, Sydney, Hong Kong, Istanbul și acum Dubai.

Alianța oferă mai mult de 176 zboruri săptămânale de la Aeroportul Internațional din Dubai, operate de 10 companii aeriene membre: Aeroflot, Air France, și China Eastern, China Southern, Kenya Airways, Korean Air, KLM, Orientul Mijlociu Airlines, Arabia și TAROM.

 

 Adaugata pe : 12 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun