site traffic analytics

Allied Market Research: Piața mondială de turism medical ar putea ajunge la 143,8 miliarde dolari până în 2022

Medical Tourism

 

Un nou raport publicat de Allied Market Research, intitulat "World Medical Tourism Market - Oportunities and Forecasts, 2014 - 2022” (”Piața Mondială de Turism Medical - Oportunități și prognoze, 2014 - 2022”), estimează că piața turismului medical mondial ar putea ajunge la 143.8 miliarde dolari până în 2022, cu o creștere anuală de 15,7%, în intervalul 2015-2022. Tratamentul cancerului continuă să fie cel mai mare segment generator de venituri pe întreaga perioadă de prognoză. Se preconizează că America de Nord și Asia-Pacific vor rămâne principalele regiuni generatoare de venituri. Împreună, au reprezentat mai mult de 60% din piața mondială a turismului medical în 2015, în ceea ce privește veniturile.

Factorii principali care stimulează creșterea pieței sunt accesibilitatea, disponibilitatea și accesibilitatea serviciilor de asistență medicală de calitate superioară, cu un sprijin sănătos și asistență din partea departamentelor de turism și a guvernelor locale. În plus, incidența tot mai mare a cancerului, și a altor boli grave, este de așteptat să conducă la creșterea cererii de servicii de sănătate, care, la rândul său, va stimula dezvoltarea pieței mondiale a turismului medical. Cu toate acestea, acoperirea limitată și rambursarea parțială, de lungă durată, oferite de  societățile de asigurare, împreună cu dificultățile legate de călătoriile transfrontaliere, cum ar fi barierele lingvistice, conectivitatea, documentația și problemele legate de aprobarea vizelor, sunt de natură să restrângă creșterea pieței.

Segmentul de tratare a cancerului va continua să conducă pe piață, pe tot parcursul perioadei de analiză. Drept urmare, va crește numărul de călătorii internaționale al celor care doresc un tratament mai bun. În plus, tratamentul cancerului este costisitor și prelungit. Prin urmare, un tratament mai bun, disponibil la prețuri accesibile, motivează mai mulți pacienți să aleagă turismul medical. America de Nord și Asia-Pacific sunt principalele gazde pentru turiștii care caută un tratament al cancerului.

După cancer, segmentul de tratament neurologic pare să aibă cea mai rapidă ascensiune, cu o creștere anuală de 16,2% în ceea ce privește veniturile, pe întreaga durată a perioadei de prognoză. Tratamentul neurologic necesită nivel înalt de expertiză, iar pe piață există un număr limitat de speciliști cu experieța necesară. Din păcate, creșterea numărului de persoane diagnosticate cu boli neurologice este mare, din cauza stilul de viață stresant. Pe aceste considerente, este de așteptat să crească numărul de turiști care să călătorească spre destinații diverse pentru un tratament neurologic mai bun.

Din punct de vedere geografic, America de Nord și Asia-Pacific domină piața, așa cum am menționat anterior, și în 2015 au reprezentat două treimi din piața mondială a turismului medical. Dezvoltarea acestor regiuni se datorează disponibilității tratamentelor medicale accesibile, pentru mai multe tipuri de boală, în țări precum Mexic, Thailanda, Malaezia, India și Singapore. Cu toate acestea, Asia-Pacific este regiunea cu cel mai rapid ritm de creștere, datorită înmulțirii ratelor de succes ale tratamentelor și gama de prețuri accesibile. În piața turismului medical din Asia-Pacific, țările cu cea mai rapidă creștere sunt India și Malaezia.

Mărirea razei de acțiune a internetului și apariția diverselor asociații de turism medical, cum ar fi Alianța pentru Turism Medical a Europei (Europe Medical Tourism Alliance - EuMTA) și Asociația de Turism Medical (Medical Tourism Association - MTA), împreună cu agenții de turism medical din ultimul deceniu, au contribuit la creșterea gradului de conștientizare cu privire la opțiunile de tratament dincolo de granițele țării de origine. Mai mult decât atât, au apărut mai mulți intermediari de călătorii medicale, cum ar fi Beijing Saint Lucia Consulting Ltd, Kangtai Health Network, Ryavo Healthcare, Medigo, PlacidWay și asociațiile turistice guvernamentale ale țărilor respective. Aceste agenții oferă asistență care variază de la informații cu privire la tratamentele disponibile și calitatea acestora în diferite destinații până la aranjamente de călătorie, cazare și recuperare post-tratament.

  1. Principalele concluzii ale studiului:

- În 2015, segmentul de tratament pentru cancer a generat cele mai mari venituri, reprezentând aproximativ o treime din veniturile globale de pe piață, și se estimează că va crește cu 16,0% pe an, în timpul perioadei de prognoză.

- Este de așteptat ca segmentul de tratament neurologic să crească la o rată medie anuală de peste 16,2%, odată cu creșterea numărului de personal medical calificat.

-America de Nord a reprezentat aproximativ o treime din turismul medical la nivel mondial, în 2015. Mexic ocupă cota de piață majoră în America de Nord, urmată de S.U.A.

- Regiunea Asia-Pacific va fi piața turismului medical cu cea mai rapidă creștere pe întreaga durată a perioadei de analiză, urmată de regiunea America Latină.

  • - Thailanda, Singapore și India sunt principalii actori din Asia-Pacific, cu o cotă combinată de mai mult de trei pătrimi din piața turismului medical din regiune.

Marii actori de pe piață au stabilit birouri de promovare peste mări și țări pentru a atrage mai mulți pacienți. Mai mult decât atât, departamentele de turism respective promovează țările lor drept centre de excelență în servicii specifice de asistență medicală. Asemenea măsuri strategice ajută la creșterea numărului de pacienți care aleg să beneficieze de servicii de asistență medicală. Cei mai mari furnizori de servicii cheie, la nivel mondial, sunt Apollo Hospitals Enterprise Ltd, Fortis Healthcare Ltd., Asian Heart Institute and Research Centre Private Limited, KPJ Healthcare Berhad, Barbados Fertility Centre, NTT Medical Center Tokyo, Seoul National University Hospital, UZ Leuven (University Hospitals Leuven), Infectious Diseases Partners Pte. Ltd., Anadolu Medical Centre, Turcia, Asklepios Klinik Barmbek, Germania, Aditya Birla Memorial Hospital, Barbados Fertility Centre, Prince Court Medical Centre și Samitivej Public Company Limited. 

Allied Market Research este aripa full service de cercetare de piață și business consulting a Allied Analytics LLP cu sediul în Portland, Oregon.

 

 Adaugata pe : 13 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun