site traffic analytics

Grand View Research: Piața mondială a sistemelor de manipulare la sol ar putea ajunge la 189,09 miliarde dolari

aeroport

Credit foto: Depositphotos.com; autor Timur Arbaev

Potrivit unui raport al Grand View Research, Inc., până în 2022, piața mondială a sistemelor de manipulare la sol ale aeronavelor este de așteptat să ajungă la 189,09 miliarde de dolari.

Perspectivele de creștere substanțială ale acestei piețe pot fi atribuite unei creșteri globale a traficului aerian de pasageri și de mărfuri. Sprijinul din partea mai multor guverne din întreaga lume și a autorităților aeroportuare locale stimulează, de asemenea, dezvoltarea industriei. Aviația și autoritățile aeroportuare locale reglementează funcționarea echipamentelor legate de siguranța companiilor aeriene, a pasagerilor, de manipulare și cargo.

Expansiunea de mai multe miliarde de dolari a flotelor aeriene și a aeroporturilor din întreaga lume au stabilit perspective semnificative de creștere pentru jucătorii din industria de manipulare a aeronavelor. Atât operatorii companii  aeriene, cât și aeroporturile sunt axate pe procurarea și implementarea tehnologiilor avansate pentru a satisface traficul aerian în creștere și a-și asigura o mai mare profitabilitate, performanță și eficiență într-o piață concurențială acerbă.

O tendință în curs de dezvoltare în industrie o reprezintă utilizarea resurselor regenerabile de energie pentru alimentarea echipamentelor. Un exemplu în acest sens îl constituie un echipament de îndepărtare a zăpezii, alimentat cu biogaz, aflat în curs de perfecționare. Mai mult decât atât, odată cu integrarea IT în cadrul operațiunilor de handling la sol, companiile sunt preocupate să dezvolte software  inovator, pentru a răspunde nevoilor specifice ale manipulării. Cu toate acestea, costurile inițiale ridicate și cele de înlocuire ale acestor echipamente vor induce o creștere a pieței pe parcursul perioadei de prognoză.

Principalele constatări cheie din raport sugerează:

-  Echipamentul de sprijin pentru aeronave a reprezentat peste 40% din cota totală de piață, în 2014, și va înregistra o creștere semnificativă în următorii șapte ani. Aceasta poate fi atribuită măririi flotelor aeriene la nivel mondial și importanței sporite a călătoriilor aeriene.

-Segmentele bagajele și serviciul de manipulare al încărcăturii vor cunoaște o creștere substanțială în perioada de prognoză, cu o rată anuală medie de peste 10%, din 2015 până în 2022. Dezvoltarea acestor segmente, totuși, depinde de creșterea numărului de navetiști ce utilizează transportul aerian, precum și de orientarea transportului aerian de mărfuri.

- Piața sistemelor de handling la sol în Asia Pacific a reprezentat peste 25% din cota totală de piață în 2014, și se presupune că va cunoaște niveluri semnificative de creștere.India și China vor oferi oportunități considerabile pentru dezvoltarea industriei regionale, datorită urbanizării masive și a populației mari, ceea ce, în cele din urmă, va stimula avântul călătoriilor interne și externe extinse.

- Piața regională din Orientul Mijlociu va înregistra, de asemenea, o creștere substanțială în perioada de prognoză, cu o rată anuală medie de aproape 9%, din 2015 până în 2022. Regiunea deține un potențial semnificativ de creștere, ca urmare a unei impulsionări a activităților de aviație în formă de expansiune, modernizare și transport aerian intern.

Grand View Research, Inc este o companie de cercetare de piață și consultanță din SUA, înregistrată în statul California, cu sediul central în San Francisco.

 

 Adaugata pe : 13 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun