site traffic analytics

YOTEL deschide la 1 iulie primul său hotel la Paris, la aeroportul Charles de Gaulle

YOTEL New York City cabin

Foto - YOTEL NYC, Autor: L. Stalteri , Linceță Creative Commons 2.0. https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en , fotografia a fost micșorată, la o rezoluție de 96 dpi

 

Lanțul hotelier YOTEL, cu sediul central la Londra, deschide la 1 iulie un hotel cu 80 camere, la aeroportul Charles de Gaulle. Acesta este primul hotel construit vreodată în zona de tranzit a vreunui aeroport, în speță la Terminalul 2 E, Satellite L, lângă Air France și SkyTeam, și este parte integrantă a noii zone de lounge. El va fi accesibil pasagerilor cu zboruri de la și dinspre Terminalele 2E, F,G,K,L și M.

Inovatorul hotel va fi cazarea ideală pentru pasagerii care au zboruri extrem de devreme, dar și un refugiu relaxant pentru cei care au o escală în aeroport și au nevoie de un loc confortabil și convenabil pentru a se odihni în timp ce așteaptă călătoria care urmează. La fel de convenabil, pasagerii cu bagajele pentru check-in pot beneficia de oportunitatea bag-drop, care le va permite să verifice bagajele de cală în noaptea dinaintea zborului lor.

Rezervările la YOTEL se fac cu ora (tariful de lansare fiind de 50 euro/ oră), pe yotel.com, și oferă, în regim de 24/7, auto-check-in și auto check-out, în stilul unei companii aeriene. Pe lângă accesoriile high-tech, camerele Premium ale YOTEL (cunoscute sub numele de cabine) sunt dotate cu paturi inteligente (SmartBeds), reglabile, cu economie de spațiu și saltele de gel Serta. Toate cabinele au baie proprie, cu dușuri cu efect de ploaie musonică și caracteristici de perete techno, includ iluminare în funcție de starea de spirit și opțiuni de divertisment. Cabinele sunt dotate cu televizoarele ecran plat, ce pot fi conectate la orice dispozitiv aleg oaspeții.

Zonele comune ale fiecărui YOTEL reflectă nevoile specifice ale călătorilor pe care urmează să-i primească. Hotelul din Paris va include un Club Lounge, unde oaspeții se vor putea relaxa pe canapele confortabile și bucura de băuturile calde gratuite de semnătură YOTEL. Există, de asemenea, spații de lucru cu puncte de încărcare USB sau de relaxare, în zona Snug TV, perfectă pentru reuniuni informale. Toate zonele hotelului vor beneficia de conectivitate WiFi super-rapidă.

Ca un adaos la zonele comune de relaxare, hotelul din Paris va cuprinde un perete unic de vânzare cu automate cu secțiuni ambientale și refrigerate. Oaspeții vor putea achiziționa o varietate de produse gata preparate, cum ar fi tăiței, mâncăruri calde și cu paste. Mărunțișurile utile, cum ar fi adaptoarele și kiturile de periuțe de dinți pot fi achiziționate 24/7 folosind carduri de credit sau tichete de credit disponibile de la YOTEL, sărind astfel peste nevoia de monedă locală.

Pentru a se asigura că niciun oaspete nu pierde zborul, Mission Control, versiunea YOTEL a biroului de recepție, este echipat cu ecrane cu informații despre zborui, care afișează detaliile individuale de zbor pentru pasageri, prin scanarea pur și simplu a codului de bare de pe boarding pass sau smartphone. De asemenea, echipajul de cabină al hotelului stă la dispoziția clienților 24/7.

Cel mai aglomerat al 12-lea aeroport din lume, Charles Gaulle Paris este unul dintre centrele de aviație principale ale globului, care primește 65,8 milioane de pasageri anual.

YOTEL operează în prezent trei hoteluri: două la aeroporturile din Londra  - Gatwick și Heathrow, și unul la  Schiphol, în Amsterdam; și un singur city hotel în centrul Manhattan-ului, în New York. Cu toate acestea, lanțul se extinde rapid, având opt hoteluri noi în curs de dezvoltare la nivel global, inclusiv două noi hoteluri de aeroport - la Paris Charles de Gaulle (2016) și Singapore Changi Airport (2018). Șase city hotel-uri noi sunt, în prezent, în construcție în Williamsburg, Brooklyn (2017), Singapore Orchard Road (2017), Miami (2018), San Francisco (2017), Boston (2017) și Dubai (2018).

YOTEL are sediul central la Londra și birouri în Boston, respectiv Dubai. Partenerul și acționarul său majoritar este IFA Hotels and Resorts KSCC, din Dubai.

 

 Adaugata pe : 13 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun