site traffic analytics

Ritz-Carlton aduce luxul contemporan la Budapesta, odată cu deschiderea primului hotel în Ungaria

 Ritz Carlton Budapest

Credit foto: The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C

The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C și-a prezentat ieri primul hotel din Ungaria, odată cu deschiderea mult așteptatului The Ritz-Carlton Budapest. Situat în centrul districtului cultural și comercial, proprietatea este literalmente la picioarele siturilor istorice ale orașului, fiind amplasată la câteva minute distanță de Dunăre.

"Este un privilegiu absolut să inaugurăm primul hotel Ritz-Carlton din Ungaria", a declarat Hervé Humler, președinte și CEO The Ritz-Carlton. "Standardele de servicii ale Ritz-Carlton sunt recunoscute la nivel mondial și suntem încântați să le aducem pe o nouă piață. Budapesta este un oraș extraordinar și perfect amplasat pentru a primi această nouă proprietate în portofoliul nostru ".

Ritz-Carlton Budapest este găzduit într-o clădire istorică, protejată, situată în Erzsébet tér (Piața Elizabeta), cu vedere la Basilica Sf. Ștefan. Construită în 1914, ca sediu pentru o companie de asigurări italiene, clădirea a cunoscut multe transformări până să ajungă astăzi o proprietate de lux cu 170 de camere elegante și 30 de suite. În timp ce multe dintre detaliile sale arhitecturale originale au fost conservate, inclusiv statuile elegante de pe pereții exteriori, interioarele oferă oaspeților un ambient contemporan spațios și relaxant, inspirat de culorile reci și apa învolburată a fluviului Dunărea.

The Ritz-Carlton Club Level este situat la etajele 8 și 9 ale proprietății, permițând oaspeților o experiență la înălțime și un sanctuar suplimentar, cu concierge dedicat, plus prezentări de produse alimentare și băuturi pe toată durata zilei.

Introducând două noi restaurante și un bar pe scena ospitalității din Budapesta, inegalabilul Deak Street Kitchen oferă un mediu relaxant. El servește o varietate de preparate de inspirație maghiară, create cu ingrediente locale, de sezon, carne și pește proaspăt la grătar, și una dintre cele mai bune selecții de vinuri și bere ale orașului. Cu o terasă elegantă, cu vedere asupra Váci utca, cu magazinele sale de designer și piața plină de culoare, ea oferă locația perfectă pentru ca oamenii să se bucure de masa în aer liber.

cupola Ritz Carlton

Kupola Lounge, situat sub cupola cu vitralii a clădirii și sub candelabrul mare, de cristal, este ideal plasat pentru micul dejun în regim rustic, ca la fermă, sau pentru un prânz ușor, în lobby-ul hotelului.

Facilitățile proprietății sunt completate cu sala de bal, situată la parter. Cu o capacitate de 180 persoane, aceasta se învecinează cu cinci săli de reuniune flexibile, care combină interioarele contemporane cu tehnologie de înaltă ținută.

The Ritz-Carlton Spa and Fitness Centre este inundat cu lumină naturală, fiind amplasat în partea superioară a clădirii. El este un spațiu inegalabil pentru oaspeții dornici să se relaxeze, să își reîncarce bateriile sau pur și simplu să se odihnească. Acest spa urban, cu piscină interioară și trei camere de tratament, oferă o gamă completă de înfrumusețare și terapii corporale, inclusiv tratamente de semnătură Ritz-Carlton, și este completat de un centru de fitness echipat profesional, care rămâne deschis 24/7.

 

 Adaugata pe : 13 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun