site traffic analytics

De astăzi, Air France introduce check-in temporar în centrul Parisului, la Denfert - Rochereau

Air Fance pasageri

Foto credit: Air France; Autor: Eloïse de Parscau

Între 14 și 20 aprilie, în ajunul plecării lor, clienții Air France vor putea să-și predea bagajele în centrul Parisului, la stația Denfert-Rochereau, unde va fi instalată o sală de check-in temporar. În ziua zborului, ei vor merge direct la poarta de îmbarcare, și se vor bucura de o călătorie lipsită de stres.

Acest serviciu este disponibil pentru clienții din Paris sau clienții care locuiesc în Paris și călătoresc pe un zbor operat de Air France *, cu plecare din Paris-Charles de Gaulle, între 15 și 21 aprilie 2016. Clienții pot efectua check-in și își pot preda bagajele, fără vreun cost suplimentar, în ziua dinaintea plecării și cu până la 8 ore înainte de zbor, la stația Denfert-Rochereau, între orele 9:00 și 19:00.


Air France în serviciul clienților săi

Începând cu vara anului 2015, Air France a oferit clienților săi un serviciu suplimentar de predare bagaje în ajunul plecării, de la aeroportul Paris-Charles de Gaulle. în terminalul 2F, în fiecare zi, de la 16:30 la 20:30.

Air France continuă să își asculte clienții, și își propune să ofere servicii care sunt adaptate pentru perioadele de vacanță, aglomerate.

* Acest serviciu este disponibil pasagerilor de la clasele Economy, Premium Economy și Business, care au rezervat zboruri Air France către toate destinațiile, cu excepția Tel Aviv.

 

 Adaugata pe : 14 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun