site traffic analytics

De astăzi, Air France introduce check-in temporar în centrul Parisului, la Denfert - Rochereau

Air Fance pasageri

Foto credit: Air France; Autor: Eloïse de Parscau

Între 14 și 20 aprilie, în ajunul plecării lor, clienții Air France vor putea să-și predea bagajele în centrul Parisului, la stația Denfert-Rochereau, unde va fi instalată o sală de check-in temporar. În ziua zborului, ei vor merge direct la poarta de îmbarcare, și se vor bucura de o călătorie lipsită de stres.

Acest serviciu este disponibil pentru clienții din Paris sau clienții care locuiesc în Paris și călătoresc pe un zbor operat de Air France *, cu plecare din Paris-Charles de Gaulle, între 15 și 21 aprilie 2016. Clienții pot efectua check-in și își pot preda bagajele, fără vreun cost suplimentar, în ziua dinaintea plecării și cu până la 8 ore înainte de zbor, la stația Denfert-Rochereau, între orele 9:00 și 19:00.


Air France în serviciul clienților săi

Începând cu vara anului 2015, Air France a oferit clienților săi un serviciu suplimentar de predare bagaje în ajunul plecării, de la aeroportul Paris-Charles de Gaulle. în terminalul 2F, în fiecare zi, de la 16:30 la 20:30.

Air France continuă să își asculte clienții, și își propune să ofere servicii care sunt adaptate pentru perioadele de vacanță, aglomerate.

* Acest serviciu este disponibil pasagerilor de la clasele Economy, Premium Economy și Business, care au rezervat zboruri Air France către toate destinațiile, cu excepția Tel Aviv.

 

 Adaugata pe : 14 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traian Badulescu
Vintest
Booking Bucharest
Le Chateau
Corali Holidays
Destinatii.eu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Domeniile Ostrov
Max Holidays