site traffic analytics

Vara în familie: 1.500 de euro, bugetul mediu pentru 7 zile cu cei mici în Antalya, Belek sau Creta

Paravion - familie

Credit foto: Paravion

Antalya, Belek, Oludeniz, Creta, Rhodos, Corfu și Zakynthos sunt câteva dintre destinațiile externe ideale pentru familiile cu copii. Astfel, potrivit datelor Paravion, cea mai mare agenție de turism online de la nivel local, bugetul mediu alocat în acest an de familiile cu doi copii pentru un concediu de 7 zile în Turcia sau Grecia se ridică la circa 1.500 de euro.

Antalya, Belek, Lara, Creta și Rhodos sunt destinațiile externe preferate de turiștii români pentru că vin cu facilități adaptate tuturor vârstelor. Astfel, familiile cu copii mici au acces la creșă, la spațiile verzi și la locurile de joacă special amenajate.

În ceea ce privește familiile cu copiiide peste 3 ani, există, mai ales în stațiunile din Turcia, piscine special amenajate, parcuri acvatice, mini cluburi, camere cu jucării, programe de animație pentru copii, locuri de joacă adaptate tuturor vârstelor, terenuri pentru mini fotbal sau mini golf, dar și discoteci sau cinematografe cu proiecții de filme pentru copii. De cele mai multe ori, toate facilitățile sunt incluse în costul sejururilor, doar și doar în anumite hoteluri turiștii trebuie să servicii precum creșa sau de babysitting.

”Românii care rezervă sejururi în vara acestui an aleg, cu precădere, Turcia și Grecia, destinații externe renumite pentru familiile cu copii, pentru că asigură facilități adaptate tuturor gusturilor și vârstelor. Astfel, părințilorcare vor să aibă parte de mai multă odihnă în concediu și activități multiple pentru copii, le recomandăm Turcia, o țară cu complexuri turistice mari, unde, cu siguranță, cei mici nu se vor plictisi, iar șansele să părăsească resort-urile sunt mai mici. Celor care doresc să viziteze împrejurimile, le recomandăm insulele grecești, cu peisaje încântătoare”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion

Potrivit acestuia, bugetul mediu alocat în acest an pentru familiile cu doi copii se ridică la aproximativ 1.500 de euro, pentru un sejur de 7 nopți, sumăsimilară cu cea de anul trecut.Familiile cu copii mai mici de 3 ani beneficiază, de regulă, de gratuitate pentru cei mici atât pentru transportul cu avionul, cât și la cazare. În schimb, serviciile de creșă și supravegherea asigurată de bone se plătesc separat, cu avantajul libertății pentru angrenarea în diverse activități, știind că cei mici sunt în siguranță.

Cei care vor să ajungă într-o destinație externă, dar nu au un buget ridicat, pot alege Antalya, unde sunt disponibile pachete de la 800 euro pentru familiile cu doi copii, prețul incluzând biletele de avion, transportul aeroport-hotel-aeroport și cazarea pentru 7 nopți, în regim all inclusive.

În schimb, specialiștii Paravion le atrag atenția turiștilor care vor să meargă împreună cu copiii în concediu să fie atenți la resort-urile sau hotelurile care au intrarea abruptă în mare, nu au plajă cu nisip sau sunt departe de plajă.Una dintre stațiunile mai puțin prietenoase cu cei mici este Lefkada, care, deși este vizitată intens de turiștii români, nueste neapărat o destinație ideală,întrucât, pe partea vestică a stațiuniitrebuie coborâte numeroase scări pentru a ajunge la plajele cu nisip și pietriș, iar hotelurile nu sunt situate aproape de plajă. O altă insulă recomandată cuplurilor și familiilor care călătoresc fără copii este Santorini, unde, de asemenea, accesul este foarte dificil pe plajă.

Paravion este cea mai mare agenţie de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.

 

 Adaugata pe : 15 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun