site traffic analytics

O nouă legătură europeană cu Libanul: Czech Airlines va lansa o nouă conexiune directă pe ruta Praga - Beirut

Airbus A319 Czech Airlines

Credit foto: Czech Airlines 

Czech Airlines își extinde rețeaua de transport și, la 21 iunie 2016, relansează serviciul său regulat între Praga și Beirut. Ruta va fi operată sezonier de Czech Airlines, cu două frecvențe de zbor pe săptămână. Vânzările de bilete Praga - Beirut au fost deja lansate prin toate canalele de distribuție. Biletele one-way (dus) încep de la 147 euro, în timp ce biletele de întoarcere pot fi achiziționate de la 291 EUR, incluzând toate taxele.

Czech Airlines relansează ruta Praga - Beirut după o pauză de mai bine de patru ani. Transportatorul va opera două zboruri dus-întors pe săptămână, cu plecare din Praga în zilele de luni și joi seara. În sens invers, zborurile vor părăsi Beirutul în zilele de marți și vineri, la primele ore ale dimineții.

Compania aeriană cehă va opera primul zbor regulat pe ruta  Praga - Beirut la 20 iunie 2016. Plecările de la Praga sunt programate pentru ora 21:45 și sosesc în Beirut, la 02:15, în ziua următoare, în timp ce zborurile de întoarcere din Beirut vor decola la 03:10, cu sosire în Praga la 06:05. Zborul pe ruta Praga -  Beirut durează trei ore și jumătate, în timp ce serviciul de retur Beirut -  Praga durează aproape patru ore.

Czech Airlines va opera pe această rută avioane moderne Airbus A319 într-o configurație cu două clase de călătorii, afaceri și economic. Pentru moment, traseul care leagă capitalele celor două țări va fi operat sezonal,  cu ultimul zbor  Praga - Beirut pe  29 septembrie 2016.

Praga

Praga

” Conexiunea noastră reînnoită, Praga - Beirut, a fost proiectată în principal pentru piața libaneză și pentru turiștii  care călătoresc către Praga și Republica Cehă, Europa de Vest și de Nord, precum și pe baza cooperării cu operatorii de turism. Cu toate acestea, Beirutul în sine, și împrejurimile sale, de exemplu orașele Byblos și Baalbek, din apropiere, de asemenea, are multe de oferit turiștilor din Republica Cehă, Europa de Vest și de Nord, datorită istoriei lor bogate, obiectivelor  turistice frumoase, atmosferei unice, bucătăriei excepționale și uimitoarelor plaje de pe malul Marii Mediterane. Zborurile spre / de la Beirut se vor conecta în mod ideal la un număr de servicii de-ale noastre spre sau dinspre Europa de Vest și cea de Nord. Acest lucru va fi apreciat de către pasagerii de transfer din Germania, Franța, Olanda, Belgia și Scandinavia, iar Beirut și Liban vor deveni mai accesibile turiștilor din aceste țări și, prin urmare, mai atractive ", a apreciat Ján Tóth, director comercial și de marketing al Czech Airlines, adăugând : "Alături de reînnoirea conexiunii Beirut - Praga, Czech Airlines își reînnoiește parteneriatul cu Transas Company, partener  al acesteia din 1953. Transas va prelua de acum rolul de GSA al Czech Airlines în Liban. "

Serviciul regulat între Praga și Beirut este conectat în mod ideal la un număr de zboruri ale Czech Airlines  și ale partenerilor săi spre / de la Praga (în ambele direcții). Pasagerii sosiți de la Beirut la Praga vor putea face transferuri pe alte zboruri ale Czech Airlines către Amsterdam, Barcelona, ​​Bruxelles, Budapesta, Dusseldorf, Frankfurt, Gothenburg, Hamburg, Helsinki, Copenhaga, Nisa, Paris, Stockholm și Varșovia.

Biletele pentru ruta Praga - Beirut sunt disponibile spre achiziționare pe site-ul Czech Airlines, la Czech Airlines Contact Center, la punctele de vânzare ale transportatorului și prin intermediul agențiilor sale de turism partenere și birourilor de ticketing. Bilete one-way încep de la 147 euro, în timp ce biletele de întoarcere pot fi achiziționate de la 291 EUR, incluzând toate taxele. Prețul biletului include transportul gratuit al unui bagaj de mână, de până la 8 kg, și al unui bagaj de cală, de până la 23 kg. Pasagerii la clasa Economy pot achiziționa aceleași mese și băuturi răcoritoare pe această rută ca și cele servite în mod gratuit pasagerilor de la clasa Business.

Din punct de vedere istoric, primul zbor către Beirut a fost operat de Czech Airlines (ex Czechoslovak Airlines) pe 2 septembrie 1948. Traseul a fost operat fără întrerupere până la 13 februarie 2012, când operațiunile au fost întrerupte temporar ca urmare a procesului de restructurare a companiei. După mai mult de patru ani, Czech Airlines și-a reînnoit serviciul pe această rută sub aceleași numere de zbor, OK 296 și OK 297, precum și cu aceleași ore de plecare.

 

 Adaugata pe : 15 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun