site traffic analytics

TUI Blue continuă să crească: Noi hoteluri vor fi deschide anul acesta în Austria și Germania

TUI Blue Beach Bar

Credit foto: TUI AG; Autor - Ryszard Maciejewski

Noul brand hotelier TUI Blue își extinde portofoliul. În mai urmează să își lanseze primele două hoteluri din Turcia, alte două hoteluri urmând să fie inaungurate înainte de sfârșitul anului. O altă proprietate TUI Blue se  va deschide în Schladming, Austria, în luna noiembrie, urmată de operarea unui hotel pe Fleesensee, în Germania. În acest scop, TUI investește în repoziționarea a două hoteluri existente: aqi Hotel Schladming și Iberotel Fleesensee. De asemenea, un nou hotel TUI Blue, de cinci stele, este în construcție în Castelfalfi, Toscana, și este de așteptat să se deschidă în primăvara lui 2017.

TUI Blue Sarigerme Park room

”Prin extinderea pe destinații terestre gen Austria, Germania și Italia, demonstrăm funcționalitatea conceptului nostru atât în munți, cât și pe mare. Sunt încântat că ne vom putea dezvolta noile complexe hoteliere TUI Blue în locații atractive și populare ", a declarat Artur Gerber, managing director TUI Blue.

Hotelul TUI Blue din  Schladming deservește,  în special, cupluri active și iubitori de natură, persoane singure și grupuri. El dispune de o locație unică pentru amatorii de sporturi de iarnă, chiar pe World Championship Park Planai, la doar câțiva pași de stația de telecabină. În calitate de nou hotel TUI Blue, va deveni un punct de atracție modern pentru activități în aer liber - ciclism montan, schi, snowboarding și drumeții.

Hotelul TUI Blue din Fleesensee este situat în districtul Mecklenburgische  Seenland, chiar lângă lacul Fleesensee. El face parte din "Hotels & Sportresort Fleesensee", aflat la doar o oră de mers de la Berlin. Turiștii cărora li se adresează sunt iubitorii de wellness, în special, care vor beneficia de Blue Spa.

Ghidurile Blue vor fi disponibile în ambele hoteluri pentru a oferi oaspeților sfaturi din interior privind excursiile în regiune și creând astfel experiențe de vacanță autentice.

 

 Adaugata pe : 15 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun