site traffic analytics

Air France a reluat conexiunea cu Teheran

 Teheran

Credit foto: Air France

-Pe 17 aprilie 2016, Air France a sărbătorit reluarea serviciului la Teheran, cu plecare din Paris-Charles de Gaulle;

- De la 18 aprilie 2016, clienții companiei au acces la bilete de avion Air France din Teheran.

Air France oferă de acum trei zboruri săptămânale către Teheran, din Paris-Charles de Gaulle. Compania își invită pasagerii să se îmbarce la bordul cabinelor Business, Premium Economy și Economy ale Airbus A340 (275 de locuri) și Airbus A330 (208 locuri).

Cu această ocazie, Frédéric Gagey, președinte și CEO al Air France, a declarat: "Iranul se confruntă în prezent cu un boom economic major.  Cu ajutorul noilor  noastre zboruri directe între Paris și Teheran, sprijinim deschiderea țării în fața restului lumii, și adăugăm,  de asemenea, o sursă importantă de creștere în rețeaua noastră de cursă lungă. Sunt încântat că oferim clienților noștri posibilitatea de a ajunge la Teheran, venind de pe destinații din întreaga lume, prin intermediul hub-ului nostru puternic de la Paris-Charles de Gaulle ".

Potrivit orarului de zbor, ruta va fi operată miercuri, vineri și duminică, cu plecare din Paris, la ora 12:20, și sosire la Teheran-Imam Khomeini, la 20:20. Luni,  joi și sâmbătă, cursa părăsește Teheran-Imam Khomeini la 09:15, și ajunge la Paris-Charles de Gaulle, la 12:40.

Mai mult decât atât, astăzi Air France deschide o nouă agenție de bilete pentru clienții săi din Teheran, care va fi deschisă  între orele 08:30 - 17:00, de sâmbătă până miercuri, și 08:30 - 14:00, joia.

Pentru pasagerii curioși, Air France oferă de acum și un blog de călătorie digital și original: travelby.air france.com, în care se adaugă lunar informații despre două orașe noi. Teheran este deja una dintre cele 91 de destinații disponibile. În acest mod, clienții Air France pot examina o selecție largă de restaurante, boutique hoteluri și locuri pitorești, prezentate de oameni care își iubesc orașul (bloggeri, e-influențatori, jurnaliști etc.).

Prima cursă către Teheran a fost deschisă de Air France pe 29 aprilie 1946. Pe atunci, capitala Iranului era deservită de câte un zbor la două săptămâni. Înainte de Cel de-al doilea Război Mondial, Air France opera un zbor către Bushehr, o localitate la 1,2 Km sud de Teheran, fiind prima companie aeriană care a deservit Persia.

Legătura cu Teheranul se făcea prin 1947 în 19 ore  și 30 minute, de la Le Bourget, cu escale dese la Paris, Marsilia, Roma, Brindisi, Atena, Rhodos, Beirut și Bagdad.

 

 Adaugata pe : 18 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun