site traffic analytics

easyJet vrea să recruteze 450 piloți noi

easyJet

Foto autor: Michaelg 2588; fotografie redimensionată și prelucrată;

 CC SA by 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

easyJet a anunțat astăzi că va recruta peste 450 piloți noi. Pozițiile disponibile încep cu  cadeți, piloți la început de carieră, copiloți cu experiență de la alte linii aeriene și căpitani, pentru a introduce talente noi la easyJet. Vor exista, de asemenea, oportunități  și pentru promovarea în funcția de căpitan a peste 140 primi ofițeri ai companiei aeriene.

Din cele 450 poziții disponibile, 400 vor fi pentru piloți cadet și co-piloți cu experiență, iar 50 pentru căpitani.

easyJet operează acum cu mai mult de 245 aeronave peste 800 de rute, în 31 de țări, și noii angajați se vor alătura companiei aeriene într-un moment de continuă creștere. Lor le vor fi oferite poziții în toate cele 28 de baze europene ale easyJet, acces la formare de înaltă calitate și o gamă de oportunități de dezvoltare a carierei.

Noii cadeți care efectuează cursuri de formare cu CTC Aviation, CAE sau FTE Jerez vor avea posibilitatea de a aplica pentru un credit integral sau parțial pentru formare profesională  (între 30.000 și 100.000 lire sterline) garantat de compania aeriană, iar unii dintre piloții cu experiență care se vor alătură de la alte linii aeriene vor putea aplica, de asemenea, pentru refinanțări ale creditelor, cu garanția easyJet.

La începutul acestui an, easyJet a anunțat, de asemenea, lansarea Amy Johnson Flying Initiative pentru a încuraja mai multe femei să se pregătească pentru cariera de pilot comercial. În prezent, femeile constituie 6% din numărul piloților pilot al easyJet, în conformitate cu tendințele industriei în ansamblu. Compania aeriană intenționează să dubleze acest număr până la 12% în următorii doi ani, și se va oferi să garanteze împrumutul  de formare pentru șase piloți de sex feminin.

Potrivit Căpitanului Brian Tyrrell, șeful operațiunilor de zbor al easyJet, "Suntem foarte încântați că am deschis procesul de recrutare pentru mai mult de 450 poziții noi de pilot easyJet. (...) La easyJet, ne mândrim cu o echipă de mare talent, și oferim piloților noștri o cale clară în carieră, cu posibilitatea de a se dezvolta de la gradul de Prim Ofițer la cel de Căpitan mai repede decât la alte linii aeriene. (...) Acum  este un moment interesant să se alăture easyJet pentru că vom continua să ne dezvoltăm și să ne menținem poziția de linie aeriană lider a Europei, și aștept cu nerăbdare să urez bun venit, în viitorul apropiat, candidaților admiși."

Candidații pot aplica acum pe https://careers.easyjet.com/pilots/

În stadiile inițiale ale carierei unui nou pilot, primul pas spre aderarea la easyJet va fi, de obicei, prin intermediul partenerilor de formare ai companiei aeriene CTC Aviation, CAE și FTE Jerez. Piloții vor câștiga experiență cu privire la operațiunile companiei aeriene și își vor consolida orarul de zbor cu mai mult de lucru vara decât iarna. Acest lucru oferă, de asemenea, easyJet un nivel de flexibilitate, datorită caracterului sezonier al industriei aeriene.

Prin continuarea dezvoltării planificate a easyJet, timpul necesar de avansare de la gradul de Prim Ofițer la cel de Căpitan este mai scurt decât la alte linii aeriene. Odată ce au efectuat cel puțin 12 luni, piloții easyJet se alătură angajaților permanenți cu gradul de Ofițer Secund. După ce zboară timp de încă doi ani, cu piloți easyJet, ei vor deveni Prim Ofițer Senior. Din această etapă, obiectivul lor este să ajungă la comandă și să devină Căpitani. Dincolo de aceasta, există noi oportunități pentru piloți să-și dezvolte cariera fie într-un rol de formare, fie într-unul de management.

easyJet zboară pe mai multe rute populare ale Europei decât oricare altă companie aeriană. Annual, easyJet transportă peste 70 milioane de pasageri, dintre care peste 12 milioane călătoresc în interes de afaceri. easyJet operează pe mai mult de 800 aeronave, în peste 240 rute, la peste 130 aeroporturi, din 31 țări.

 

 Adaugata pe : 18 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun