site traffic analytics

Scandinavian Airlines a semnat pentru Amadeus Fare Families

Aircraft SAS on the ground

Credit foto: SAS AB

Cu Amadeus Fare Families, clienții Scandinavian Airlines vor avea în curând posibilitatea de a selecta serviciile auxiliare pe care le doresc cu tarife perfect transparente  și cu doar un singur click. Scandinavian Airlines a semnat astăzi un acord pentru  grupurile tarifare complet personalizabile, marca Amadeus, care pot include produse și servicii specifice, cum ar fi opțiunea de a anula sau de a modifica un bilet, sau capacitatea de a face check-in pentru un bagaj suplimentar, de exemplu -  astfel încât fiecare tarif să fie adaptat la diferite nevoi specifice ale călătorului.

"Viziunea noastră este de a face viața mai ușoară pasagerilor din Scandinavia. Ca parte a acestei strategii,  SAS lansează acum Amadeus Fare Families pentru a simplifica și a îmbunătăți experiența de vânzări, atât pentru agenții de turism, cât și pentru călători. " - a declarat Tobias Jönsson ,VP Managementul veniturilor, Scandinavian Airlines.

Aceste Amadeus Fare Families vor fi disponibile turiștilor pentru rezervările indirecte luna aceasta, când noile tarife vor fi implementate.

Agenții de turism vor descoperi că Amadeus Fare Families le va îmbunătăți capacitatea de a-și personalize ofertele și de a identifica oportunitățile. Managerii de travel vor avea, de asemenea, acces la tarife prin intermediul unor instrumente de rezervare corporative Amadeus.

"Fare Families prezintă o mare oportunitate pentru companiile aeriene care doresc să simplifice și să îmbunătățească experiența de shopping a călătorilor și agențiilor de turism, și îmbunătățesc în mod semnificativ vânzări de servicii auxiliare", a apreciat Decius Valmorbida, vicepreședinte Distribution Marketing la Amadeus.

În 2015, Amadeus a observat o creștere de aproape 100% a numărului de servicii auxiliare vândute de agențiile de turism online și offline. Amadeus Fare Families sunt acum oferite unui număr de 25 companii aeriene, la nivel mondial, 10 companii aeriene semnând deja pentru serviciu și fiind în proces de implementare a soluției, în lunile următoare.

 

 Adaugata pe : 18 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun