site traffic analytics

România - destinație de interes pentru turiștii ruși

Sighisoara

Foto: Sighișoara

Ca urmare a vizitei de la începutul acestui an în Moscova a președintelui Autorității Naționale pentru Turism, reprezentanți ai celor mai importante case de asigurări din Federația Rusă se află în prezent în România, în perioada 16-22 aprilie. Printre aceștia se numără Dmitry Piskunov, de la "Alpha Insurance",  Igor Plekhanov, de la "Soglasie", Maria Dumcheva, "Investment and Finance", Valentina Kozlova, "Renaissance", Valeria Dovghish, "Derzjava", Elena Kutlunina, "Euroassistance", și Natalia Kutlunina, "School of Health Tourism". Obiectivul acestei vizite îl reprezintă familiarizarea cu stațiunile de tratament din România, în vederea trimiterii angajaților ruși și a persoanelor asigurate în sistemul rusesc, prin cei mai mari touroperatori, în stațiunile de tratament din România.

Itinerariul pe care îl va parcurge delegația rusă include Hotel Lotus (Băile Felix), Sighișoara, Hotel Sovata, Salina Praid, Hotel Clermont (Covasna), Bran, Hotel Palace (Băile Govora) și București.

Partea logistică a deplasării este asigurată de către  Invitation Romania (servicii ghid), Jasmine Travel (servicii transport + ghid), Hotel Lotus - Băile Felix (cazare, masă, asistență în vizitarea bazei de tratament), Restaurant Casa Vlad Dracul - Sighișoara (masă), Hotel Sovata - Sovata (cazare, masă, asistență în vizitarea bazei de tratament), Hotel Clermont - Covasna (cazare, masă, asistență în vizitarea bazei de tratament) și Hotel Palace - Băile Govora (cazare, masă, asistență în vizitarea bazei de tratament, degustare vinuri).

Rusia este una din principalele piețe emițătoare de turiști din lume, aflându-se pe locul 5 în Europa. În ultimii ani, Rusia a devenit a treia țară la nivel mondial, dupa India și China, în ceea ce privește dinamica creșterii sectorului de "outgoing".


 

 Adaugata pe : 19 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun