site traffic analytics

Ryanair lansează o nouă rută din București către Berlin

 Ryanair aircraft mic

Credit foto: Ryanair

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a lansat astăzi o nouă rută din București către Berlin, ce va fi operată cu o frecvență de două zboruri zilnice începând cu luna septembrie. Pentru vara aceasta, clienții români și turiștii pot acum să aleagă din cele 11 rute operate de Ryanair în București, ce vor aduce aeroportului 1,6 milioane de clienți și vor susține 1.200 de locuri de muncă.

Ryanair sărbătorește lansarea noii sale rute, București – Berlin, prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț redus începând de la doar 24,99 euro pentru călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri promoționale sunt acum disponibile pentru rezervări pe www.ryanair.com/ro, până la miezul nopții, joi, 21 aprilie.

Potrivit lui  Denis Barabaș, Sales & Marketing Executive Ryanair pentru România, “Ryanair este încântată să anunțe lansarea unui nou serviciu de vară, cu o frecvență de două zboruri zilnice, din București către/din Berlin, care va fi operat începând cu luna Septembrie și care este acum disponibil pentru rezervări pe www.ryanair.com/ro. Clienții români trebuie în continuare să se aștepte la alte surprize și îmbunătățiri în următoarele luni, care includ noi interioare ale aeronavelor, noi rute și experiențe digitale, dezvoltări asumate în cel de-al 3-lea An al programului “Always Getting Better”, toate pentru că Ryanair oferă mai mult decât doar tarife mici. Pentru a sărbători noua noastră rută din București către Berlin, scoatem la vânzare locuri la prețuri începând de la doar €24.99 pentru călătorii în Septembrie și Octombrie. Acestea sunt disponibile pentru rezervări pânăla miezul nopții, Joi, 21 Aprilie.Pentru că vor fi rezervate rapid, dar și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Ryanair este compania aeriană preferată de europeni, transportând peste 106 milioane de pasageri pe an pe mai mult de 1,800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze, conectând 200 de destinații din 31 de țări cu o flotă de 330 de aeronave noi Boeing 737 și cu o comandă pentru alte 350 de aeronave noi Boeing 737, ce vor aduce pentru clienții Ryanair tarife mai reduse și o creștere a traficului până la 180de milioane de pasageri pe an până în Anul Fiscal 2024. Ryanair are în prezent o echipă de peste 10,000 de profesioniști în aviație înalt calificați ce oferă punctualitatea Nr 1 din Europa și un record de siguranță de 31 de ani.

 

 Adaugata pe : 20 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun