site traffic analytics

LOT a depășit 1 milion de pasageri

LOT Boeing 787

Credit foto: LOT; Autor: Ed Turner, Boeing

În primele trei luni ale acestui an, LOT a transportat cu 19% mai mulți pasageri decât în perioada comparativă a anului trecut. Din ianuarie, un total de peste un milion de oameni au ales să călătorească cu LOT. Transportatorul aerian polonez datorează acest scor record celor aproape 20 de rute noi, care au fost inițiate cu succes anul acesta.

În ianuarie, februarie și martie, mai mult de un milion de pasageri au ales compania aeriană LOT - ceea ce reprezintă un scor record, din moment ce începutul anului este un sezon scăzut în industria aeriană. În total, LOT a transportat în această perioadă cu 19% mai mulți pasageri decât în perioada comparativă a anului trecut. Numărul pasagerilor pe zborurile internaționale au crescut cu peste 22%, dar asta nu este tot. LOT a observat o majorare a numărului de pasageri și în ceea ce privește piața internă, în primul trimestru, compania înregistrând un nivel de creștere de 11%.

Potrivit lui Adrian Kubicki, Corporate Communications Director și purtător de cuvânt LOT, "Crearea atât de multor rute noi într-o perioadă scurtă de timp a adus deja primele rezultate pozitive. Datorită acestor rute, oferta noastră este cuprinzătoare și corespunde nevoilor pasagerilor noștri al căror număr este în continuă creștere. Dar nu este vorba numai de numărul de rute. La Varșovia creăm aeroport de tranzit cel mai convenabil din Europa. Vom avea grijă ca traseele noastre să fie bine conectate și să asigure cel mai scurt timp de conectare posibil. Acestea sunt lucrurile cele mai apreciate la LOT".

În ianuarie, LOT A lansat un zbor pe distanțe lungi către Tokyo și o duzină de noi zboruri către orașe europene, cum ar fi Harkov, Barcelona, Zagreb, Luxemburg, Ljubljana, Atena, Kosice, Veneția, Cluj-Napoca și Palanga.

"În multe orașe, cum ar fi Harkov și Palanga, LOT este primul transportator care oferă acces la o rețea vastă de rute și la o asemenea gamă largă de produse și servicii. În toate orașele către care zburăm, suntem cea mai bună alternativă la zborurile obositoare de prin marile și aglomeratele aeroporturi ale Europei de Est. LOT este o garanție a călătoriei confortabile și fără stres "- a adăugat Adrian Kubicki.

În calitate de companie aeriană importantă în Europa, operatorul polonez oferă zboruri pe mai multe clase: LOT Economy, LOT Premium Economy, LOT Business Class. El deține una dintre cele mai tinere flote din Europa, compusă din aeronave Bombardiers Q400 și Embraer, care sunt moderne și confortabile, deoarece nu au nici un scaun la mijloc. Pe zborurile de long courier ale companiei, precum cele către New York, Chicago, Toronto, Beijing, și Tokyo, se folosesc cele mai avansate aeronave din lume - Boeing 787 Dreamliner.

Bilete pentru noile conexiunini LOT sunt în prezent disponibile prin toate canalele de vânzări  - pe site-ul propriu, la Centrul de contact LOT, la birourile de turism LOT, precum și prin intermediul agențiilor de turism.

 

 Adaugata pe : 22 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun