site traffic analytics

Aeroportul Internațional Dallas Fort Worth deschide secțiunea renovată a Terminalului E, porțile E11-17

DFW International Airport -Terminal E

Credit foto: Dallas/Fort Worth International Airport; Autor: Kevin Brown

Aeroportul Internațional Dallas Fort Worth (DFW) a deschis o secțiune recent renovată a Terminalului E, în timp util pentru perioada de călătorie din această vară. Cele mai recente upgrade-uri la Terminalul E includ lucrări de renovare la porțile E11 prin E17, împreună cu sala de ticketing pentru companiile aeriene Alaska Airlines și Delta Air Lines. Îmbunătățirile aduse, parte din Programul de Reînnoire și Îmbunătățire a Terminalului DFW  (TRIP), includ, de asemenea, benzile de ridicare bagaje  la E13 și E14, și un punct de control de securitate (E 16, care se deschide pe 15 mai). Finalizarea etapei a treia a proiectului la Terminal E coincide cu deschiderea unui garaj de parcare, adiacent, cu o capacitate de 1800 loturi, ce va dispune de tehnologia sistemului de parcare ghidată.

"Atunci când clienții noștri ajung la terminalul E, ei vor observa cu siguranță un progres semnificativ ca urmare a lucrărilor noastre de renovare TRIP", a declarat Khaled Naja, vicepreședinte executiv Dezvoltare și Planificare al aeroportului DFW. "Atenția noastră s-a concentrat pe oferirea unei experiențe superioare a clientului - de la găsirea cu ușurință a unui loc de parcare, cu ajutorul sistemului nostru de parcare ghidată, până la o procesare check-in convenabilă și o varietate de opțiuni de concesiune înainte de îmbarcare".

O concesiune pre-securitate, Southwest News, s-a deschis astăzi în apropierea zonei de ridicare a bagajelor E13 / 14, și noi facilități au fost implementate la poartă - scaune și mese modernizate, pentru uzul pasagerilor. În plus, pasagerii au acum mai multe opțiuni legate de ofertele de produse alimentare, de băuturi, de vânzare cu amănuntul și servicii, datorită următoarelor amenajări:

E11 - Love Shack (chioșcul de burgeri al Chef Tim Love)

E12 - Marshall-Rousso (magazine de vânzare cu amănuntul - accesorii femei)

E13 - Sonny Bryan's (Dallas Smokehouse Barbecue)

E15 - Texas Marketplace (cadouri cu tematică Texas)

E16 - InMotion Entertainment (magazine de vânzare cu amănuntul - Electronice)

Faza a patra a lucrărilor de renovare la Terminalul E începe luna viitoare, cu reînnoirea porților E2 - E10, adăugând mai multe concesiuni și consolidând o secțiune suplimentară a terminalului de parcare. Această fază finală de construcție este de așteptat să fie completă la sfârșitul anului 2017.

În timpul construcției, Aeroportul DFW recomandă pasagerilor care pleacă de la terminalul E să  ajungă mai devreme și să revizuiască posibilitățile de parcare disponibile la aeroport și terminalele de navigare, înainte de a ajunge la fața locului. Porțiunea de parcare de lângă porțile E18 - E32 a fost închisă pentru renovare, și se va redeschide în 2017.

O parcare va rămâne disponibilă în garajul de lângă porțile E2 - E10 și va servi drept rezervă. Pasagerii care parchează pe acest lot vor trebui să utilizeze o pasarelă în aer liber pentru a intra în terminal, de la E14. O conexiune suplimentară de autobuze la terminal va fi, de asemenea, disponibilă pentru a susține eforturile de construcție și a duce pasagerii la secțiunile operaționale ale terminalului E. Aeroportul oferă o gamă largă de servicii de parcare, inclusiv valet la Terminalul E, și Express Parking cu urcare în autobuz și coborâre convenabilă la intrările terminalului.

"Înțelegem faptul că uneori renovările pot cauza inconveniente pentru clienții noștri, așa că lucrăm pentru a ajuta la ușurarea acestei tranziții, în timp ce continuă lucrările la îmbunătățirea terminalului, adăugarea de noi amenajării de tip concesiune, facilități și facilități de parcare", a apreciat Naja. "Odată cu finalizarea TRIP, clienții Aeroportului DFW se vor bucura de unele dintre cele mai convenabile terminale aeroportuare din lume."

Aeroportul Internațional Dallas Fort Worth (DFW)  deservește peste 64 milioane de pasageri anual, ceea ce îi conferă statutul de unul dintre cele mai frecventate aeroporturi superhub din lume. Clienții DFW pot alege dintre cele 154 destinații interne și 56 internaționale operate non-stop în întreaga lume. DFW îmbunătățește experiența clienților săi prin facilități moderne și dotări actualizate, precum și printr-un program de renovare și îmbunătățire a celor patru terminale ale sale, în valoare de 2,7 miliarde dolari.  Amplasat între orașele Dallas și Fort Worth, Texas, aeroportul DFW este un generator economic important pentru regiunea Nord Texas, producând un impact economic de peste 37 miliarde dolari annual, prin conectarea oamenilor la călătoriile de afaceri și leisure.

 

 Adaugata pe : 22 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun