site traffic analytics

Carlson Rezidor a anunțat deschiderea Radisson Blu Beach Resort, Milatos Creta

Pool and beach Radisson Blu Beach Resort

Credit foto: CarlsonRezidor

Radisson Blu, brandul hotelier iconic centrat pe inovație și design, a anunțat ieri deschiderea celui de al doilea hotel al său în Grecia. Situat pe malul nordic al celei mai mari și mitice insule elene, Creta, Radisson Blu Beach Resort este un refugiu pitoresc și o adevărată oază în Golful de Smarald, Milatos.

Hotelul deține 318 camere și apartamente spațioase, cu vederi impresionante asupra malului mării și grădinii luxuriante zen, cu cascade.  ”White Sensation Collection” duce elegantul complex hotelier la un nivel nou de sofisticare. În timp ce ” The Aegean Collection”, influențată de civilizația antică minoică, oferă eleganță plină de culoare, cu băi spațioase și spații largi în aer liber, cu vedere la mare și la grădina de vis.

Pool Radisson Blu Beach Resort

Radisson Blu Beach Resort, Milatos Creta, este un refugiu cu adevărat fabulous pentru familie, deoarece dispune de două plaje private, o gamă largă de facilități de agrement, grădină luxuriantă zen, cu cascade, și șapte piscine cu apă dulce și apă de mare, respectiv un parc acvatic. Centrul său spa este uimitor și include un centru de wellness cu camere de tratament, hammam, saune și un jacuzzi.

ROOM Radisson Blu Beach Resort

"Carlson Rezidor este încântat să aducă Radisson Blu în Creta, și extrem de mândru de parteneriatul nostru cu familia Geniatakis, renumită pe întreaga insulă pentru moștenirea lor legată de ospitalitate și pasiune. Creta este una dintre insulele cele mai îndrăgite din Grecia și, prin urmare, o alegere naturală a Radisson Blu de a-și extinde portofoliul său de hoteluri premiate în destinații internaționale", a mărturisit Arno Schwalie, vicepreședinte regional pentru Europa Centrală și de Sud a The Rezidor Hotel Group.

Directorul general, George Geniatakis, este, de asemenea, încântat de noul parteneriat cu Radisson Blu. Potrivit acestuia,  "Noi credem cu tărie în combinația dintre un complex hotelier premiat, proprietate de familie, și un lanț mondial, care va oferi o adevărată experiență de ospitalitate de clasă mondială în Grecia. Suntem siguri că noul Radisson Blu Beach Resort, Creta Milatos va deveni o destinație extrem de atractivă datorită design-ului său autentic, atmosferei casual si de lux la prețuri accesibile", a adăugat Geniatakis.

 

 Adaugata pe : 22 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun