site traffic analytics

Paravion se extinde în SUA, Orientul Mijlociu și Asia

Malaezia

Credit foto: Depositphotos.com Autor: Ilya Postnikov

Noile piețe vor genera un sfert din business-ul pe 2017

Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România şi una dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est, intră pe piețele din Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu și sud-estul Asiei. Reprezentanții companiei estimează că extinderea va genera, în 2017, circa 25% din cifra de afaceri consolidată, pe grup, a Paravion.

Remus VisanExistenţa unor segmente mari de consumatori cu putere de cumpărare şi preferinţa pentru achiziţia online, dar și evoluția spectaculoasă înregistrată la nivel european, au dus la extinderea Paravion pe încă două continente. Noile piețe pe care va intra agenția sunt SUA, Kuwait, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Indonezia, Filipine, Malaezia și Taiwan.

”Paravion este deja prezentă în toate ţările din zona euro prin site-ul paravion.uk.com, cu care am înregistrat creşteri fulminante în primul trimestru din 2016, faţă de perioada similară a anului trecut: 580% în trafic şi 840% în număr de tranzacţii. Pentru că tehnologia ne permite acum replicarea ușoară a business-ului și în alte țări, am decis să lansăm, simultan, pe toate piețele noi, site-ul www.paraviontour.com. Am optat pentru extinderea în SUA, Orientul Mijlociu și Asia datorită gradului de adopţie a limbii engleze în rândul clienţilor, dar și pentru că aici există o preferinţă pentru dolar american, ca monedă de plată”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.

Potrivit acestuia, lansarea site-ului paraviontour.com este estimată să aibă loc până la finalul lunii aprilie, iar suportul va fi asigurat în limba engleză de către echipa de call-center din România. Plățile pe site se vor face în dolari americani.

În ceea ce privește impactul extinderii asupra business-ului Paravion, Remus Vișan estimează că noile piețe vor contribui cu 25% la cifra de afaceri a anului 2017, în contextul în care piețele respective au un potențial foarte ridicat.

Paravion este prezentă pe piața europeană de turism în țări ca Marea Britanie, Spania, Ungaria, Bulgaria sau Cipru, și are agenți de turism vorbitori de engleză, italiană, maghiară, bulgară, turcă, greacă și spaniolă.

 Agenţia activează, din 2015, și în Turcia, sub brandul Bavul.com, achiziționat de la gigantul Turkcell, liderul pieței telecom din această țară

Anul trecut, veniturile companiei s-au ridicat la 46 milioane euro în România, respectiv 21 milioane euro în Turcia, cifra de afaceri consolidată depăşind 65 milioane euro.

 Paravion este cea mai mare agenţie de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.

 

 Adaugata pe : 25 / 04 / 2016.
← Înapoi


*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii
Ce ne-au spus altii ...
1 comentariu

De la : FLOAREA IOANA

La 22:57 pe 25 Aprilie 2016

" Ati gresit cifra de afaceri raportata pe anul 2016. Consolidata e 40 si de milioane din care 20 si este Turcia. Cititi comunicatele date anterior acestui comunicat "Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun