site traffic analytics

Microsoft și Rolls-Royce colaborează pentru a oferi informații operaționale avansate companiilor aeriene

Hannover Messe

Credit foto: Microsoft Corp. - Hannover Messe

Astăzi, la târgul industrial Hannover Messe, Microsoft Corp. și Rolls-Royce, un producător important de motoare pentru piața aeriană și aviația de afaceri, au anunțat că intenționează să colaboreze pentru a oferi produse noi clienților Rolls-Royce. Rolls-Royce va integra suitele Microsoft Azure IOT și Cortana Intelligence în soluțiile sale de serviciu pentru a-și extinde capacitățile sale digitale în scopul sprijinirii actualei și următoarei generații de motoare inteligente Rolls-Royce.

Motoarele Rolls-Royce susțin lunar peste 50.000 de zboruri în întreaga lume, iar compania se străduiește în mod constant să îmbunătățească eficiența și disponibilitatea aeronavei, și să reducă pentru clienți costurile de întreținere a motoarelor. Pentru a face acest lucru, Rolls-Royce oferă o gamă largă de soluții de servicii, inclusiv serviciile sale TotalCare®, axate pe păstrarea motoarelor clienților săi într-o formă care să genereze o valoare maximă pentru aceștia. O condiție esențială pentru livrarea acestor servicii o reprezintă observarea tendințelor și anomaliilor, respective utilizarea datelor corecte pentru a ajuta companiile aeriene să determine ce măsuri să ia pentru a economisi bani sau pentru a-și îmbunătăți operațiunile.

La Hannover Messe, Rolls-Royce și Microsoft demonstrează modul în care Microsoft va ajuta Rolls-Royce să-și dezvolte în continuare capacitățile sale digitale. Rolls-Royce va aborda unele dintre cele mai mari provocări operaționale ale unei companii aeriene prin utilizarea suitei Azure IOT pentru a colecta și agrega date din surse disparate, distribuite geografic, respectiv a suitei Cortana Intelligence pentru a descoperi informațiile din aceste date. Seturile de date, cum ar fi datele privind sănătatea motorului, informațiile de control al traficului aerian, restricțiile de rută și datele privind consumul de combustibil vor fi colectate pentru a detecta anomaliile și tendințele operaționale, apoi vor furniza feedback inteligent cu privire la constatările respective. Folosind tablourile de bord Azure Stream Analytics și Microsoft Power BI, obiectivul este acela de a descoperi informațiile din date care să permită companiilor aeriene să își îmbunătățească performanța operațională și creșterea eficienței combustibilului.

"Clienții noștri caută modalități de a influența peisajul digital în scopul creșterii eficienței și îmbunătățirii operațiunilor lor", a declarat Tom Palmer, vicepreședinte senior Servicii, Civil Aerospace, Rolls-Royce. "Prin colaborarea cu Microsoft ne putem transforma într-adevăr serviciile digitale, sprijinind clienții în operațiunile legate de motoarelor aeronavelor, pentru a obține o performanță reală”.

"Rolls-Royce a fost întotdeauna un pionier în domeniul serviciilor legate de motor, iar această colaborare va crea un nou motor digital pentru Rolls-Royce, ceea ce îi va permite să ofere un serviciu mai bun clienților săi din întreaga flotă de motoare de clasă mondială, prin intermediul Microsoft Azure", a declarat Jason Zander , vicepreședinte corporate al Microsoft Azure, Microsoft.

Prin această colaborare, managementul motorului va trece dincolo de nivelurile actuale de monitorizare proactivă a sănătății și performanței motorului în timpul zborului. Printr-o mai bună înțelegere a excelenței operațiunilor de zbor, a consumului de combustibil și a planificării întreținerii, clientul companie aeriană al Rolls-Royce va fi capabil să-și păstreze o valoare mai mare a activelor pe parcursul ciclului de viață al motorului, să reducă întreruperile de zbor și să economisească milioane de dolari pe an.

 

Doritorii pot asista la o demonstrație legată de această colaborare  la standul Microsoft de la Hannover Messe 2016, în Sala 7, standul C40.Adaugata pe : 25 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun