site traffic analytics

Crystal Lagoons și Wynn Resorts fac echipă pentru a transforma Las Vegas într-o destinație de plajă

Las Vegas Crystal Lagoon

Foto credit: Crystal Lagoons 

Crystal Lagoons, cu sediul la Miami, și-a anunțat ieri parteneriatul cu Wynn Resorts pentru a transforma Las Vegas Strip într-un adevărat paradis al plajelor. Compania din Florida face echipă cu Steve Wynn, legendarul dezvoltator de structuri hoteliere de lux, responsabil cu renașterea și extinderea fâșiei Las Vegas, pentru a reinventa încă o dată faimoasa destinație, stabilind un nou record pentru dezvoltarea celei mai mari Crystal Lagoon din S.U.A.

"Avem o șansă să reinventăm Las Vegasul și să îl transformăm într-o atracție de divertisment modernă... un paradis idilic al plajelor, înconjurat de plaje cu nisip alb, fin", a declarat Steve Wynn, președinte și CEO al Wynn Resorts. "Oamenii din întreaga lume vin în Las Vegas pentru a trăi pe picior mare și a se distra, iar noi le putem oferi o atracție de divertisment irezistibilă."

Noua proprietate Crystal Lagoon, cu o suprafață de 15.38 hectare, va fi piesa centrală a proiectului de dezvoltare, și va dispune de un spațiu pentru reuniuni și convenții de  24.158 metri pătrați, un hotel cu 1000 camere, un mic cazino și facilitșți remarcabile pentru servit masa și viață de noapte. Elaborata atracție acvatică va include elemente de divertisment atât de zi, cât și de noapte. Noaptea, spațiul se va transforma printr-un iluminat elaborate, pe bază de artificii, care vor fi lansate la 36,58 metri deasupra insulei centrale și a zonelor înconjurătoare. Această extensie va fi construită pe cele aproximativ 52,61 hectare ale proprietății care astăzi găzduiește Wynn Golf Club. Extinderea proiectului face în continuare obiectul aprobării consiliului de administrație al Wynn Resorts.

Laguna construită de mâna omului, cu ape cristaline și plaje cu nisip alb, va fi de dimensiunea a peste 30 terenuri de fotbal și a aproape 100 piscine olimpice. Noua Crystal Lagoon va schimba stilul de viață din Las Vegas, introducând sporturile acvatice precum surful cu placa cu pânză, wind-surfing-ul, navigația, înotul și multe altele. Cu această nouă destinație, turiștii se vor bucura de viața pe plajă și de activitățile în aer liber de care Las Vegas  ducea lipsă înainte.

O lagună de acest tip folosește de 30 de ori mai puțină apă decât un teren tipic de golf cu 18 găuri și 50 % mai puțină apă decât un parc de aceeași dimensiune. Tehnologia Crystal Lagoon utilizează impulsuri de dezinfectare care folosesc până la de 100 de ori mai puține substanțe chimice decât bazinele de înot, și un sistem de filtrare cu ultrasunete, care utilizează până la de 50 de ori mai puțină energie decât sistemele convenționale de filtrare. În plus, Crystal Lagoons poate folosi aproape orice tip de apă, inclusive apă cu sare, sălcie, apă proaspătă etc.

"Să colaboreze cu legendarul Steve Wynn, care reinventează Las Vegas Strip încă o dată, este foarte important pentru Crystal Lagoons", a declarat Uri Man, CEO Crystal Lagoons. "Fiind unul dintre cele mai semnificative proiecte ale noastre, așteptăm cu interes să vedem modul în care laguna va transforma peisajul Las Vegas și va diferenția Wynn Las Vegas față de restul atracțiilor din zonă. Acum, Las Vegas va avea tot ceea ce omul își poate dori, deoarece va avea viața de plajă pe care Crystal Lagoons o aduce oricărei destinații din lume."

De la deschiderea sediului său central din Miami, Crystal Lagoons U. S.Corp a anunțat 13 proiecte cu companii de dezvoltare de profil înalt, cum ar fi Turnberry Associates, Tavistock Development Group si Metro Development Group, reprezentând 12 miliarde de dolari în dezvoltare, și un total de 55 proiecte în diferite etape ale negocierilor, în SUA, cu o valoare de aproape 54 miliarde de dolari.

Las Vegas Crystal Lagoon marchează succesul în creștere pe care compania l-a înregistrat în S.U.A., și reprezintă visul fondatorului companiei, Fernando Fischmann, de a aduce o experiență de la malul mării în capitalele luxului și divertismentului - Las Vegas și Dubai.

Laguna din Las Vegas se alătură portofoliului de 300 proiecte ale companiei în mai mult de 60 țări din întreaga lume. În acest an, Crystal Lagoon a deschis un birou la Los Angeles pentru a servi cererea tot mai mare de pe Coasta de Vest și un nou birou este, de asemenea, planificat pentru Texas. Pentru mai multe detalii puteți accesa www.crystal-lagoons.com

 

 

 Adaugata pe : 26 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun