site traffic analytics

Viceroy Hotel Group deschide un complex hotelier pe insula Büyükada, Istanbul

Princes Palace Resort & Spa

Credit foto: Viceroy Hotel Group

Cunoscutul Viceroy Hotel Group a anunțat că deschide în vara acestui an un complex hotelier intim, Princes Palace Resort & Spa Istanbul, pe insula Büyükada - Insulele Prințeselor (Prens Adaları), un frumos arhipelag din Marea Marmara.

Intenția grupului hotelier este aceea de a recrea o experiență otomană autentică pentru oaspeții fascinați de istoria locurilor. În acest spirit au fost amenajate cele 77 camere de lux ale hotelului, o vilă otomană autentică, recent restaurată, vila ”Yali”, de la malul mării, grădinile și parcurile complexului, precum și un golfuleț privat.

Room Princes Palace Resort & Spa

Complexul deține, de asemenea, o sală generoasă de bal și o magnifică terasă în aer liber, ideale pentru reuniuni sociale cu ștaif; terase pe acoperiș și grădini pentru relaxare și băi de soare; diverse zone de piscină interioară și în aer liber, inclusiv două piscine și o lagună privată. Serviciile de alimentație sunt oferite de două restaurante elegante, un Ice Bar și un Resort Club Bar plin de viață. Turiștii ce caută o insulă specială pentru evadarea din cotidian vor pleca de aici cu amintiri memorabile, după ce se vor relaxa și la renumitul centru ESPA, completat cu piscină interioară și un modern spațiu pentru hammam.

Marea vilă otomană de patrimoniu cultural, Grand Mansion, aflată în incinta hotelului, a fost recent restaurată de meșteri artizani locali. Pe suprafața sa generoasă, de 1.926 metri pătrați, se desfășoară cu eleganță un hol de intrare în stil baroc, șase apartamente somptuoase, o piscină privată, numeroase spații sociale pentru mese private și divertisment, precum și o terasă largă, cu o vedere panoramică asupra mării și luminilor îndepărtate ale orașului Istanbul.

Princes Palace Resort & Spa Istanbul este accesat exclusiv printr-un dig privat al complexului hotelier. Cum nu există nici un fel de vehiculele cu motor pe insulă, oaspeții sunt încurajați să-și satisfacă curiozitatea și să cutreiere insula cu bicicleta, cu faetonul (un fel de caleașcă) sau la picior. După o scurtă plimbare cu barca luată din porturile orașului, turiștii pot ajunge cu ușurință la Istanbul și pot explora peisajul și cultura Marelui Bazar, Hagia Sophia, Turnul Galata și multe altele.

"Viceroy Hotel Group este încântat să intre în Turcia cu acest proiect remarcabil", a declarat Bill Walsh, CEO Viceroy. "Bogata istorie a insulei  Büyükada conferă Viceroy Princes' Islands Istanbul un adevărat simț al locului, prin amestecul său interesant de antichitate, modernitate, tradiție și o infuzie de vibrație Viceroy."

Proiectul Viceroy Princes' Islands Istanbul a fost dezvoltat de către Akdağ Tourism & Construction Ltd., o firmă renumită pentru abordarea sa filantropică și contribuția sa la industrializarea și dezvoltarea Anatoliei Centrale, în special prin investiții în materialele de construcții și fabrici, precum și instituții educaționale și culturale.

"Suntem foarte mulțumiți și mândri să prezentăm acest proiect, care a fost creat de o echipă internațională de experți dedicați și adevărați artiști în domeniul lor de expertiză, de la Bangkok la Miami, de la Singapore la Berlin", a mărturisit Dr. Bahri Akdağ, CEO si președinte al Akdağ Tourism and Construction Ltd. "Acest complex de lux va satisface turiștii cu discernământ, precum și pe distinșii rezidenții din zonă."

Cu o istorie la fel de bogată ca și cei care îi locuiesc dealurile de smarald, Büyükada - patrimoniu natural și zonă protejată -, este locul în care sunt amplasate multe case de vară ale elitei din Istanbul.

Viceroy Hotel Group oferă experiențe inegalabile de stil de viață, care aduc împreună un design provocator și un serviciu intuitiv. Facilitățile debrand și serviciile create pentru diverși oamenii de afaceri și turiști includ locuri de luat masa dinamice, în care se desfășoară talente culinare de clasă mondială și spa-uri specializate în sănătate, fitness și frumusețe. Proprietățile actuale ale grupului sunt hoteluri și complexe hoteliere din Abu Dhabi, Anguilla, Beverly Hills, Miami, New York, Riviera Maya, San Francisco, Santa Monica, Snowmass, St. Lucia și Zihuatanejo. În viitorul apropiat se vor deschide noi hoteluri în Algarve, Cartagena, Chicago, Dubai, Panama și Turcia. Mai mult informații se pot obține de pe www.viceroyhotelsandresorts.com/istanbul.

 

 Adaugata pe : 27 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun