site traffic analytics

Destinații noi Lufthansa: Non-stop în Laponia

Lufthansa Airbus A319

Credit foto: Deutsche Lufthansa AG; autor: Ingrid Friedl   

De la Frankfurt la Tromsø (Norvegia) și Ivalo (Finlanda)

Vești bune pentru toți iubitorii luminilor nordice și ai sporturilor de iarnă: Din iarna aceasta, pasagerii Lufthansa pot zbura non-stop de la Frankfurt către două noi destinații din Laponia. Începând cu 26 noiembrie, Lufthansa va decola, în fiecare marți, către Tromsø (Norvegia) , iar de pe  17 decembrie,  în fiecare sâmbătă, către Ivalo (Finlanda). Cu aceste două noi destinații, și conexiunea existentă de la Munchen la Kittilä (Finlanda), Lufthansa va zbura către trei destinații turistice atractive din nordul Europei, regiune ce devine din ce în ce mai populară datorită amatorilor de sporturi de iarnă.

Tromsø se află la 350 km nord de Cercul Arctic. Atracțiile sale sunt mai mult dect obișnuite, deși există și acolo un acvariu, diverse muzee și o grădina botanică. Tromsø este, de asemenea, locul perfect pentru a observa spectacolul imens al legendarelor lumini nordice. De asemenea, orașul se află la o aruncătură de băț de natura neatinsă de mâna omului. Aici călătorii pot alege între mai multe activități, cum ar fi pescuitul sau plimbarea cu sania trasă de câini. Noua destinație Lufthansa va fi operată până pe 25 martie 2017, cu aeronave Airbus A319 , cu 138 locuri, divizate  pe două clase de confort. Zborul LH870 părăsește hub-ul din Frankfurt dimineața, și ajunge la Tromsø la ora 13:15. Zborul de retur decolează după-amiaza devreme, la 14:10, și aterizează pe aeroportul din Frankfurt, la 17:35. Aceste momente de decolare și aterizare furnizează legături ideale pentru întreaga rețea Lufthansa.

Orașul finlandez Ivalo are aeroportul cel mai nordic din Uniunea Europeană, și este considerat "Poarta spre nord". El deține una dintre cele mai frumoase zone de sporturi de iarnă din Laponia de Nord. Schiorii de toate nivelurile vor primi valoare de banii investiți ca să ajungă aici, datorită pantelor spectaculoase, specifice nordului îndepărtat.

Pasagerii Lufthansa își pot relaxa corpul și sufletul în timp ce pescuiesc la copcă sau caută aventura cu sania trasă de reni sau de câini. Și, desigur, luminile nordice pot fi observate și de acolo.

Ivalo va fi operat tot până pe 25 martie 2017, cu același tip de aeronavă.  Zborul LH846 va părăsi hub-ul din Frankfurt, dimineața, și va ajunge la Ivalo, la 14:10. Returul decolează de la Ivalo , la 15:05, și aterizează pe aeroportul din Frankfurt, la 17:35.

Un zbor către Tromsø poate fi rezervat de la 209 euro, iar către Ivalo de la 239 euro. Pentru informații suplimentare accesați lh.com

 

 Adaugata pe : 27 / 04 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun