site traffic analytics

Blaxy Premium Resort & Hotel deschide porțile celui mai mare complex turistic din România

Blaxy Premium Resort & Hotel conferinta presa

Dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel au anunțat, ieri, inaugurarea serviciilor hoteliere în cadrul resortului din localitatea 23 August - Olimp și funcționarea acestora în paralel cu proprietatea periodică. Complexul hotelier a cărui construcție a început în 2014 și a fost finalizată în 2015, fusese deschis în cursul anului trecut, în sistem de proprietate periodică.

fatada Blaxy Premium Resort & Hotel

Complexul, a cărui valoare totală s-ar putea ridica la 100 milioane euro, are o suprafața totală de 72.000 metri pătrați și include 7 tronsoane proiectate, cu regim de înălțime de 10 etaje și un total de 900 apartamente tip condo (suprafață de 32 metri pătrați), un centru de afaceri, cu săli de conferințe (una dintre săli având 1000 locuri), săli de spectacole și cinematografe,  un hotel cu 400 camere de 5 stele, cu bază de sănătate și tratement, piscine exterioare pentru adulți și copii, restaurante, baruri, cluburi, zonă dedicată pentru copii și un teatru de vară de tip amfiteatru.

piscine Blaxy Premium Resort & Hotel

În prezent, doar trei tronsoane, cu 540 condo, au fost date în folosință, o parte fiind contractate în regim de proprietate periodică și o parte închiriate în regim hotelier, începând cu sezonul 2016. Camerele disponibile au fie vedere la mare, fie la Lacul Tătlăgeac, sunt dotate cu mobilier modern, elegant și funcțional, pe lângă patul dublu incluzând și o canapea extensibilă. Au fost finalizate, de asemenea, piscinele exterioare, amfiteatrul, un pool bar și un restaurant cu specific internațional. În plus, complexul beneficiază de o plajă privată, în suprafața de aproximativ 10.000 mp, accesul la aceasta fiind posibil pe o alee amenajată care traversează păduricea din apropiere. Din sezonul acesta, pe plajă vor fi amenajate două mici baruri și o bază nautică pentru ambarcațiuni cu motor

 

Complexul primește turiști - individual sau prin agenții de turism

Costul unui sejur la Blaxy Premium Resort & Hotel variază de la 360 lei/ cameră/ noapte la 670 lei/ cameră/ noapte, incluzând cazarea într-o cameră tip condo pentru doi adulți și 2 copii, micul dejun și accesul la toate facilitățile resortului. La solicitare se pot acorda servicii de pensiune completă la prețul de 90 lei/ zi/ persoana.

camera  Blaxy Premium Resort & Hotel

Camerele intrate în circuitul turistic au standarde de 5 stele, dar au fost clasificate la 3 stele din cauza unor bariere din legislație. Serviciile prestate și facilitățile oferite se ridică, de asemenea, la un nivel superior. De gestiunea serviciilor se ocupă Mihai Zamfir, resort manager, un profesionist cu o vastă experiență în domeniul ospitalității, care în prezent pregătește personalul pentru sezonul estival.

Liliana Filip Blaxy Premium Resort & Hotel

Potrivit Lilianei Filip, director general al Blaxy Premium Resort & Hotel, “Proprietarilor care au decis să achiziționeze un apartament sau mai multe în complexul Blaxy le-am oferit posibilitatea de a trata această tranzacție ca pe o investiție. Astfel, aceștia pot opta pentru a lăsa apartamentul în administrarea resortuluiîn vederea închirierii către cei doritori. De asemenea, celor interesați le oferim posibilitatea să vină pentru un sejur de o săptămână, în regim hotelier, iar dacă le place, atunci pot cumpăra un condo, devenind proprietari pe viață, timp de o săptămână în fiecare an, și le oferim banii înapoi pe sejur“.

Agențiile de turism interesate pot colabora direct cu Blaxy Premium Resort & Hotel, pentru a negocia comisionul cedat. La ora actuală, complexul are contracte în derulare cu Happy Tour, Tui Travel Center, Eximtur, Mareea, Paralela 45 și alții.

 

Servicii de tip hotelier și animație pentru adulți și copii

Din sezonul de vară 2016, complexul introduce servicii de masă All Inclusive, pregătite de maeștri bucătari turci, cu experiență în resorturi de mari dimensiuni, dar și programe de entertainment/ animație organizate pentru copiii și adulții cazați în resort.

“Numărul mare de solicitări primite în timpul sezonului trecut ne-a făcut ca anul acesta să reconsiderăm calendarul deschiderilor și să oferim și servicii hoteliere, pe lângă cele de proprietate periodică. Pentru a sprijini acest tip de servicii suntem consiliați de o echipă de specialiști în arta culinară și servicii de entertainment din Turcia, Elveția și Statele Unite, care pregătește meniul și programul de activități din cadrul resortului “ a adăugat Liliana Filip.

Sezonul 2016 se anunță a fi unul plin de evenimente în amfiteatrul Blaxy. Primul concert de anvergură va fi al trupei Vunk, și se va desfășura în perioada 10-12 iunie, locurile fiind deja ocupate în proporție de 40%.

 

Vacanțe în peste 80 de țări, pentru toți membrii Blaxy România

O altă noutate legată de Blaxy o reprezintă faptul că, începând de anul acesta, complexul este membru oficial al organizației de time sharing sau proprietate periodică Interval International. Această calitate oferă tuturor celor care devin proprietari ai unui condo Blaxy posibilitatea schimbului de destinații de vacanță cu alte locații din lume, afiliate rețelei internaționale, care include peste 2.000.000 membri activi, în peste 80 de țări din întreaga lume. Astfel, membrii Blaxy Resort & Hotel vor putea alege între o vacanță la Blaxy Resort & Hotel, în localitatea 23 August, de pe litoralul românesc, sau un sejur într-una dintre cele aproximativ 3.000 de locații din străinătate, în destinații precum Singapore, Turcia, Elveția, Hawaii, Marea Britanie, SUA, Tenerife, Brazilia, Grecia sau Spania.

În funcție de nevoile specifice ale membrilor Blaxy, aceștia pot alege dintr-o varietate de opțiuni de schimb, având flexibilitatea de a opta pentru un schimb de vacanțe sau pentru acumulare de puncte. În cazul acumulării de puncte, proprietarii pot petrece un sejur în străinătate într-o perioadă la alegere, diferită sau nu de cea în care dețin condo Blaxy. De exemplu, pentru o săptămână de vacanță de vară la Blaxy pot primi o săptămână de vacanță, primăvara, în Tenerife, sau iarna, în Brazilia.

Membrii Blaxy Resort & Hotel au numeroase avantaje ca membri Interval International: pot călători cu până la 2 ani mai devreme sau mai târziu decât perioada în care dețin vacanța în România, pot schimba destinația aleasă cu 24 ore înainte de check-in, pot ceda o vacanță lungă pentru 2 vacanțe în destinații diferite, pot alege vacanțe tematice, cum ar fi croaziere, tururi, golf, relaxare și SPA etc.

 

Câte ceva despre conceptul Blaxy

Lansat în România de Blaxy Premium Resort & Hotel, conceptul de proprietate periodică funcționează deja de câteva zeci de ani în Europa de Vest și în țări ca Turcia sau Statele Unite. Acesta presupune faptul că membrii Blaxy Resort devin proprietari ai unui condo (32 mp) sau double condo (64 mp) timp de o săptămână din an, sau mai multe, pentru toată viața, drepturile asupra proprietății fiind transmisibile moștenitorilor legali sau testamentari, la fel ca în cazul proprietății comune a unui bun imobiliar.

Orice persoană care dorește să devină proprietar în cadrul resortului Blaxy trebuie să își aleagă o perioadă din an (una sau mai multe săptămâni) în care va putea veni anual să-și petreacă vacanța, pentru toată viața. Spre exemplu, dacă se dorește achiziționarea unui condo în oricare dintre cele 3 tronsoane construite până acum (E-F-G) în săptămâna 32 (început de august), care este în plin sezon estival, prețul de vânzare-cumpărare va fi de 9.000 euro pentru apartamentele cu vedere la mare și de 7.000 euro pentru cele cu vedere la lac. Dacă se optează, în schimb, pentru săptămâna 36, care este în afara sezonului de vârf, prețul va fi de 7.500 euro pentru condo-urile cu vedere la mare și de 5.500 euro pentru cele cu vedere pe partea cu lacul. Există și posibilitatea achiziționării unui Condo în tronsoanele care urmează să fie ridicate anul acesta, iar prețurile acestora variază între 4.750 euro și 7.750 euro, în funcție de săptămâna aleasă.

Pentru cumpărarea unui Condo la Blaxy Premium Resort & Hotel se întocmesc acte de vânzare-cumpărare la notariat, conform Codului Civil, articolul 687. Se poate plăti în rate, cu carduri la Banca Transilvania sau Garanti Bank. În ceea ce privește costurile adiționale,  anual este necesar să se achite o taxă de administrare de aproximativ 75 euro, care include atât întreținerea, administrarea, cât și impozitul către stat și asigurarea de locuință.

Toți proprietarii beneficiază de acces gratuit la facilitățile complexului și discount-uri de 10% - 40% la cele contra cost.

Condourile cumpărate pot fi lăsate moștenire, vândute, închiriate, ipotecate și/sau introduse în circuitul hotelier. Investitorii care aleg să achiziționeze mai multe Condo-uri fără a avea intenția de a le folosi, deci cu unicul scop de a-și investi banii într-un mod profitabil, își pot amortiza prețul de cumpărare prin câștigul primit în primii 5 ani de zile din venituri din închiriere. De asemenea, orice membru Blaxy, în calitate de proprietar, poate deveni membru al comunității Interval International.

Blaxy Premium Resort & Hotel este primul resort de la Marea Neagră, din România, care oferă posibilitatea achiziționării de apartamente cu doar câteva mii de euro, în regim de proprietate periodică, adică să devii proprietar pe viață timp de o săptămână în fiecare an. Peste 3000 de persoane sunt deja proprietari la Blaxy.

 

 

 

 

 

 

 Adaugata pe : 05 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun