site traffic analytics

airberlin începe să opereze patru noi rute de la Berlin-Tegel

airberlin at Berlin Tegel

Foto credit: Air Berlin PLC & Co. Luftverkehrs KG

Începând de luna aceasta, airberlin își extinde rețeaua de rute de la Berlin-Tegel pentru a include patru noi destinații europene în orarul de vară. Un singur serviciu săptămânal, non-stop, va decola către fiecare dintre destinațiile Jerez de la Frontera, din regiunea spaniolă Andaluzia, și insula britanică Jersey, din Canalul Mânecii. În plus, airberlin va adăuga două noi destinații în programul său către Croația. Din 21 mai 2016 va opera un zbor pe săptămână, în fiecare sâmbătă, către Dubrovnik, iar din 22 mai, sâmbăta și duminica, către Split.

"În această vară vom furniza peste 800 zboruri săptămânale, non-stop, de la Berlin-Tegel către 66 destinații din întreaga lume. Acest lucru ne recomandă drept transportatorul numărul unu la hub-ul nostru local, unde deținem o cotă de piață de peste 50%. Sunt încântat că ne extindem serviciile de zbor în beneficiul clienților noștri și vom începe sezonul estival cu patru noi destinații ", a declarat Stefan Pichler, CEO airberlin.

"Suntem mulțumiți de extinderea rețelei de rute a airberlin de la Berlin-Tegel către Jerez de la Frontera, Jersey, Split și Dubrovnik. Dorim airberlin numai aterizări fericite ", a spus Dr Karsten Mühlenfeld, CEO Flughafen Berlin Brandenburg GmbH.

Jerez de la Frontera - sherry, cai și flamenco

Vechiul oraș Jerez de la Frontera, cu fortăreața sa Alcazár și Biserica San Dinonisio, este considerat parte din patrimoniul cultural al Spaniei. Plajele sale ample, care îmbrățișează Costa de la Luz, îl recomandă, însă, în egală măsură. Există chiar și un tip de cireșe, celebre în lume,  care îi poartă numele, iar stilul flamenco se pare că de aici își trage rădăcinile.  Mai mult, Jerez este renumit pentru caii Carthusian, pe care vizitatorii sunt bineveniți să îi admire la Școala Regală Andaluză de Artă Ecvestră.

Jersey - natură idilică în Canalul Mânecii

Cea mai mare dintre insulele Canalului Mânecii prezintă un amestec impetuos de influențe britanice și franceze. Iubitorii naturii sunt bineveniți să exploreze Jersey cu bicicleta sau pe jos. De pe stâncile sale spectaculoase, aceștia se vor bucura de un peisaj marin uluitor, în care apele cresc și scad în ritmul mareelor, motiv pentru care, în  Golful Saint Malo, au fost amenajate plaje cu nisip, ideale pentru surferi și kiters.

Dubrovnik - Perla Adriaticii

Cu pitorești plaje de nisip, coaste stâncoase ce-ți taie respirația, mări de turcoaz și soare aproape tot timpul anului, Dubrovnik este un paradis al vacanței, de neegalat. În plus, orașul vechi, plin de viață, este  un loc fantastic pentru plimbări și explorare după placul inimii, fiind dominat de clădiri istorice monumentale, fler mediteranean și nenumărate cafenele, baruri și restaurante remarcabile. Turiștii pot face chiar și o excursie cu telegondola pentru a se bucura de priveliștea magnifică.

Split - 1700 ani de istorie la îndemână

Split, al doilea cel mai mare oraș din Croația, este mândru amplasat pe o peninsulă a Adriaticii și ilustrează, prin arhitectura sa, aproape 1700 ani de istorie. Centrul orașului vechi, sit al Patrimoniului mondial UNESCO, din 1979, este concentrat în jurul Palatului Împăratului roman Diocletian, și astăzi găzduiește biserici, clădiri rezidențiale și comerciale. Portul face din Split un important punct de transport, de unde pleacă numeroase feriboturi către insulele localizate de jur împrejur.

 

 Adaugata pe : 10 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun