site traffic analytics

Ryanair lansează o promoție specială pentru Timișoara

Ryanair fleet

Credit foto: Ryanair

 

20% reducere pentru 7 rute din/ către Timișoara pentru călătorii în septembrie - noiembrie

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi o promoție specială fulger pentru Timișoara: 20% reducere pentru toate rutele din/către Timișoara pentru călătorii în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie.

Această reducere specială se aplică pentru locurile rezervate pe 7 rute din/către Timișoara și este valabilă doar astăzi, 11 Mai, până la miezul nopții (ora 24:00), doar pe Ryanair.com/ro.

Potrivit lui Denis Barabas, Ryanair, “Ryanair este într-o continuă creștere a traficului și a rutelor din/către aeroporturile noastre românești și pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans din întreaga noastră rețea de rute din România, astăzi oferim 20% reducere pentru locurile rezervate pe 7 rute din/către Timișoara, pentru călătorii în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie.

Clienții și turiștii Timișoarei pot acum să aleagă din 7 rute pentru care se aplică reducerea, dar trebuie să se grăbească pentru că locurile promoționale vândute la aceste tarife incredibile sunt disponibile doar astăzi. Consumatorii trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva escapada de toamnă în Europa, până la miezul nopții (24:00), astăzi (11 Mai).”

 

 

 Adaugata pe : 11 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun