site traffic analytics

Ryanair lansează o promoție specială pentru Timișoara

Ryanair fleet

Credit foto: Ryanair

 

20% reducere pentru 7 rute din/ către Timișoara pentru călătorii în septembrie - noiembrie

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi o promoție specială fulger pentru Timișoara: 20% reducere pentru toate rutele din/către Timișoara pentru călătorii în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie.

Această reducere specială se aplică pentru locurile rezervate pe 7 rute din/către Timișoara și este valabilă doar astăzi, 11 Mai, până la miezul nopții (ora 24:00), doar pe Ryanair.com/ro.

Potrivit lui Denis Barabas, Ryanair, “Ryanair este într-o continuă creștere a traficului și a rutelor din/către aeroporturile noastre românești și pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans din întreaga noastră rețea de rute din România, astăzi oferim 20% reducere pentru locurile rezervate pe 7 rute din/către Timișoara, pentru călătorii în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie.

Clienții și turiștii Timișoarei pot acum să aleagă din 7 rute pentru care se aplică reducerea, dar trebuie să se grăbească pentru că locurile promoționale vândute la aceste tarife incredibile sunt disponibile doar astăzi. Consumatorii trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva escapada de toamnă în Europa, până la miezul nopții (24:00), astăzi (11 Mai).”

 

 

 Adaugata pe : 11 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traian Badulescu
Vintest
Booking Bucharest
Le Chateau
Corali Holidays
Destinatii.eu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Domeniile Ostrov
Max Holidays