site traffic analytics

Bram Stoker’s Pub: unde Vlad Ţepeş stă la cafea cu creatorul lui Dracula

Bram Stoker' Pub BucurestiBram Stoker’s Pub se află la intersecţia dintre străzile Ştirbei Vodă şi Ion Câmpineanu, în imediata vecinătate a Sălii Palatului (adresa fiind Str. Ion Câmpineanu 33). Încă de afară, vă va atrage atenţia un peret pictat într-un mod foarte inedit. Ei bine, aflaţi că acel perete este creaţia nimănui altcineva decât a lui Obie Platon, maestrul street art. Obie şi-a început cariera de street artist prin 2000, iar munca sa a evoluat foarte mult de atunci. Se inspiră din geometrie, filosofia lui Platon, cultura românească şi nu numai. Pictura are gradul ei de ironie: Bram Stoker este creatorul lui Dracula, iar Vlad Ţepeş, deşi nu a fost chiar Dracula, este confundat cu acesta în Occident.

Nota 10 pentru bucătărie. Şeful este un bucătar extraordinar şi reţineţi că aici merită şi să mâncaţi. Deşi foarte tânăr, crează adevărate opere de artă culinară. Vă recomandăm Big Burgerul casei, din carne de vită, care nu este în niciun caz fastfood. Costa 35 de lei dar chiar te saturi, asta în cazul în care reuşeşti să-l termini, şi este preparat în stilul American. De asemenea, printre specialităţile casei se numără mâncarea de vită, dintre care enumăr muşchi de vită cu sos brun spaniol şi sparanghel la 65 de lei şi muşchi de vită cu sos de piper verde şi cartofi cu rozmarin, la 70 de lei. Atenţie, deşi unele preţuri sunt un pic peste medie (dar merită calitatea), puteţi comanda şi feluri Bram Stoker' Pub Bucurestimult mai accesibile ca preţ. Am rămas încântat de aripioarele de pui în sos chilli şi cartofi wedges, la 25 de lei. Supele sunt de asemenea excelente. Vă recomand supa cremă de brânză cu smântână dulce, la 15 lei.

Dacă preţurile sunt medii şi peste medie, în schimb meniul zilei, servit la prânz, în timpul săptămânii, este de-a dreptul accesibil pentru oricine. Cu 17 lei puteţi savura o supă de roşii excelentă precum şi un file de porc cu sos roşu şi cartoficu rozmarin. De luni până joi, există şi o ofertă specială, între orele 14.00 şi 18.00, în care Bram Stoker' Pub Bucurestiaveţi reducere 50% la berea draft Ursus, fie blondă, fie neagră. Astfel veţi putea savura două beri cu numai 9 lei, dacă veţi comanda şi achita până la orele 18.00.

Vă recomandăm să aveţi cea mai mare încredere în bucătărie, mai ales că pe uşile care duc spre acest altar culinar este pictat Sfântul Graal.

Mulţi clienţi sunt străini, predominând irlandezii şi anglosaxonii. Bram Stoker’s Pub a început să fie descoperit şi de din ce în ce mai mulţi români, care ori asistă la concertele de seară, ori se întâlnesc cu prieteni, ori preferă atractivul meniu al zilei. Formaţiile care interpretează aici sunt The Groovy Bastards şi Jazz Manouche.

Bram Stoker' Pub BucurestiDe asemenea, lunar, aici au loc stand up comedy-uri cu actori precum Malu Chivu, devenit celebru în special datorită serialului “Las Fierbinţi”, unde interpretează rolul taximetristului Raţă. Intrarea constă într-un shot de Tullamore Dew (20 lei), iar rezervările le puteţi face la (0774) 423 817.

Pentru alte amănunte, vă sugerăm să accesaţi pagina web a locaţiei, http://bramstokerspub.ro/, şi să daţi un like paginii de facebook: https://www.facebook.com/Bramstokerspub/

 Adaugata pe : 19 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun