site traffic analytics

Travelport confirmă numirea lui Gavin Teale ca Managing Director, Europa de Est

Gavin Teale

Gavin Teale, Managing Director Europa de Est, Travelport

Credit foto: Travelport

Travelport, platformă lider de travel commerce, a confirmat faptul că Gavin Teale a devenit Managing Director pentru activitatea sa din Europa de Est. Gavin este un membru experimentat al echipei de management Travelport și a condus deja activitatea în regiune, pe bază de interimat. Anunțul confirmă acum numirea permanentă și asigură faptul că clienții și parteneri Travelport din 25 țări din Europa de Est sunt în măsură să beneficieze de experiența lui Gavin.

Gavin a intrat în echipa Travelport în octombrie 1994 și în ultimii 20 de ani a avut o varietate de roluri în managementul produsului global, servicii cu clienții, operațiuni și marketingul produsului global. Cel mai recent, Gavin a fost responsabil comercial pentru relațiile Travelport cu partenerii săi, distribuitori cheie din Europa de Est.

În calitate de Managing Director, Gavin va fi responsabil pentru promovarea pozițiilor de lider ale Travelport în merchandising-ul companiei aeriene, distribuția de conținut hotelier, plăți B2B și comerț de călătorie pe mobil pentru clienții din Europa de Est. Gavin va acorda, de asemenea, o atenție deosebită adoptării soluțiilor premiate point-of-sale ale Travelport, Travelport Smartpoint și Universal API, precum și alte oferte de produse cheie, specific est europene, pentru comunitatea de agenții de turism.

Potrivit lui Gavin Teale, ”Sunt încântat că mi s-a oferit această oportunitate fantastică. După ce am lucrat cu echipa din Europa de Est timp de mai mulți ani, cunosc și înțeleg clienții noștri din regiune și provocările specifice ale acestora. Sunt încântat de perspectiva de a-i ajuta să facă față provocărilor cu care se confruntă și de a-și crește afacerile profitând de suita de produse lider a Travelport".

La rîndul său, Rabih Saab, președinte & Managing Director Travelport pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud, a comentat: "Gavin este un lider respectat în industria de travel si sunt foarte mulțumit că el se ocupă de această regiune importantă pentru noi. El aduce o mare experiență pe acest post și eu știu că clienții noștri vor continua să beneficieze de amploarea și profunzimea cunoștințelor sale. Îi doresc toate cele bune în această nouă poziție!".

 

 

 Adaugata pe : 24 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun