site traffic analytics

Travelport, membră a unui consorțiu căruia i-a fost acordată finanțare UE pentru crearea unui instrument de planificare

Noul instrument pentru planificarea călătoriilor va permite călătorilor să caute și să facă rezervări door-to-door în întreaga Europă 

UE

Credit foto: Travelport; Autor: Steve Allen

Travelport, o platformă de comerț turistic de top, anunță faptul că este membră a unui consorțiu căruia i-a fost acordată finanțare UE pentru a ajuta la proiectarea unei noi soluții de planificare și rezervare a călătoriilor online, ce utilizează multiple moduri de transport. EuTravel este un proiect cu o durată de 30 de luni, finanțat de Horizon 2020, care este cel mai mare Program de Cercetare și Inovare al Uniunii Europene la această dată.

Conducătorul proiectului este Inlecom Systems Ltd, o companie specializată în cercetarea în domeniul transportului, fiind, de asemenea, implicați un număr de furnizori de servicii turistice. Travelport va furniza date privind călătoriile prin intermediul tehnologiei sale API și, de asemenea, va contribui la proiectarea și implementarea sistemului pilot.  

Acest sistem complet integrat va căuta și va prezenta călătorilor itinerarii sincronizate și le va permite să facă rezervări și să plătească călătoriile alese în întreaga Europă. Noul instrument va fi conceput atât pentru agenții de turism, cât și pentru turiștii individuali, și va facilita organizarea simplă a unei călătorii door-to-door multi-modale, în funcție de preferințele personale și chiar va ține cont de impactul de mediu.

Ioanna Fergadioti, Manager de Proiect la Inlecom, a precizat: „Suntem bucuroși să conducem acest proiect privind proiectarea unui nou instrument inovator și valoros de planificare a călătoriilor în Europa. Posibilele beneficii la nivelul societății, mediului și economiei ale serviciilor de informare, planificare și achiziție de legitimații pentru călătoriile multi-modale sunt uriașe, așa cum se subliniază într-un raport recent al Comisiei. În plus, noi credem că această soluție va oferi noi oportunități de afaceri furnizorilor de servicii din industria turismului.”

Stephen O’Hara, Director Transport Feroviar, la Travelport, a declarat: „Suntem încântați să fim parte a acestei inițiative complexe a UE de proiectare a unei soluții de planificare a călătoriilor, prima de acest fel pentru Europa. Suntem bucuroși să lucrăm la acest instrument unic care va oferi furnizorilor de servicii și agențiilor de turism o modalitate mai simplă de a furniza servicii personalizate și de a satisface orice tip de nevoi specializate de călătorie.”

Travelport este o Platformă de Comerț Turistic ce asigură distribuția, tehnologia, plata, mobilitatea și alte soluții pentru călătoriile la nivel mondial și pentru industria turismului.  Cu o prezență în aproximativ 180 de țări, peste 3.700 de angajați, plus 1.200 de angajați la IGT Solutions Private Ltd, care ne furnizează servicii de dezvoltare a aplicației, veniturile noastre nete au fost de peste 2,2 miliarde USD în 2015. Travelport cuprinde:

 O Platformă de Comerț Turistic prin care facilitează comerțul turistic prin conectarea furnizorilor de servicii turistice de top din întreaga lume cu cumpărătorii de călătorii online și offline de pe o piață proprie de turism business-to-business (B2B).  Travelport are o poziție de top în comercializarea produselor companiilor aeriene, distribuție de conținut și tarife hoteliere, comerțul turistic mobil și o soluție inovatoare de plată B2B, care se adresează nevoilor intermediarilor din domeniul turismului pentru decontarea eficientă și sigură a tranzacțiilor din acest domeniu.

Servicii tehnologice, prin care oferă servicii IT esențiale companiilor aeriene, precum cumpărături, bilete de avion, controlul la plecare și alte soluții, permițându-le să se concentreze asupra competențelor activităților lor esențiale și reducerea costurilor.

Travelport are sediul în Langley, Marea Britanie. Compania este listată la New York Stock Exchange (Bursa de Valori din New York) și tranzacționează sub simbolul „TVPT”.

______________________________________________________________________________

[1] EuTravel (www.eutravelproject.eu) a primit finanțare prin Programul de Cercetare și Inovare al Uniunii Europene Horizon 2020, în cadrul Acordului de Finanțare Nr. 636148.

 [2] Foaie de parcurs pentru furnizarea unor servicii paneuropene de informare, planificare și achiziționare a legitimațiilor pentru călătoriile multi-modale, SWD (2014) 194 final 13/6/2014

  

 Adaugata pe : 24 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun