site traffic analytics

Dubai - mai accesibil, prin City Card Dubai

Guidebook Dubai coperta 1

Credit foto: City Card Dubai

După ce a sărit, anul trecut, pragul de  14 milioane de turiști, Dubai a lansat, recent,  propriul City Card Dubai, un instrument util de marketing, care oferă discounturi substabțiale pentru diverse atracții, activități și excursii. Acesta nu este doar un ghid, ci și un mijloc de a economisi pentru vizitatorii frumosului oraș.

Având dimensiuni de buzunar, cardul include 20 de vouchere , selectate cu grijă, de tipul ”Buy  1, Get 1 Free”, pentru vizitarea atracțiilor de top din Dubai - Burj Khalifa, Big Bus Tours, safari în deșert și croazieră cu dhow plus cină.

Potrivit Dorotei de Gregorio, director general al City Card Dubai, "Am lansat Dubai City Card ca o modalitate de a convinge mai mulți oameni din lumea întreagă să fie interesați de ceea ce are de oferit acest oraș mare, de faptul că pot face o ofacere grozavă vizitându-l și că vor avea o vacanță extraordinară, chiar și cu un buget redus. Turismul contribuie cu peste 47 % la PIB-ul anual al Dubai, iar echipa City Card Dubai este hotărâtă să ajute în continuare la creșterea numărului de turiști ".

Dubai

Pachetul City Card Dubai este livrat cu un ghid gratuit al orașului Dubai, pentru a ajuta oamenii să-și planifice călătoria și să profite la maximum de șederea într-unul dintre cele mai interesante orașe ale secolului XXI.

"Am planificat cu atenție ca City Card Dubai să fie o experiență completă, care să ajute într-adevăr vizitatorii orașului nostru să își maximizeze plăcerea și să experimenteze unele dintre atracțiile cele mai memorabile pe care Dubai le are de oferit. Ghidul vă va ajuta să planificați vacanță, în timp ce broșura cu vouchere vă prezintă oferte spectaculoase. Am investit, într-adevăr, o mulțime de efort pentru atragerea turiștilor în timp ce îi ajutăm să economisească bani", a dorit să precizeze Dorota de Gregorio.

Cumpărarea pachetului City Card Dubai este extrem de ușoară, cumpărătorii pot alege o opțiune de livrare, iar broșura lor City Card Dubai Eorope le este livrată la domiciliu, la locul de muncă sau la un hotel din Dubai, la care sunt cazați.

"Utilizarea voucherelor Dubai City Card pentru a face din timpul dumneavoastră în oraș o experiență deosebită este extrem de simplă. Scoateți voucherul din broșura CityCard Dubai și îl prezentați  la restaurantul, atractia sau locul de divertisment dorit pentru a beneficia de oferta ”cumpără 1, obține 1 gratuit””, a concluzionat Anna Gleinert, director Market Development.

Mai multe despre City Card Dubai pe: https://www.citycarddubai.com/buy-cards-now/

Surse: City Card Dubai  și www.prnewswire.com

 

 Adaugata pe : 25 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun